Zaljubila sam se u momka od rođene kćerke, odmah čim sam ga prvi put vidjela: Imam 47 godina, a on samo 22 i gIupo je reći da mi može biti sin – Page 5 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Zaljubila sam se u momka od rođene kćerke, odmah čim sam ga prvi put vidjela: Imam 47 godina, a on samo 22 i gIupo je reći da mi može biti sin

– Još malo i ceo je u tebi.
– Ubacuj ga, aahhhh, ubacuj ga samo lagano molim te molim te
– Ne brini, razradiću te polako.

Zagrlila me je jako sa obe ruke, znala je da volim treš tolk, stopala, guzu… rešila je da upotrebi bar nešto da se dokaže kao dobra u krevetu, znala je sva moja ludačka iskustva. Bila je svesna da u tom trenutku to neće moći da isprati ali se trudila.

– Jebeš svoju najbolju drugaricu, mmmmm, je…jebeš me… kao da sanjam. Prelepo je…
– Jel te lepo jebe tvoj najbolji prijatelj? – osećao sam kako se lagano širi njena mala pička
– Lepo…Ppprelepooo…Moj drug…ahhhh, jebote, ovo je… ovo je identično kao u onom snu, baš kako sam sanjala, baš…ahhhh. Baš kako sam zamišljala dok sam drkala na tebe.
– Isto kao što sam i ja drkao na tebe lepoto. Hoćeš malo jače, udovolji mi, hoću da te jebem malo jače.
– Ajde, jebi jače ali nemoj mnogo, hoćeš moja stopala?

Bože koliko mi je bila slatka kada me je to pitala. Stopala su joj bila 36, uspravio sam se a ona je skupila noge i stavila ih ispred mog lica. Mogao sam gledati te lepe negovane tabane i niže sam imao pogled na moju batinu koja ulazi i izlazi iz nje bržim tempom. Počeo sam da joj ližem pete, tabane i prste. Znao sam da joj niko to nije radio.

– Koliko je lepo ovo, mmhhhhh, koliko je lepo, liži i jebi, ahhhh… koliki je uopše, još ga nisam videla, osećam kako me širi.

Izvadio sam ga iz nje, tek sada je pogledala u kurac. Uhvatila ga rukom i drkala.

– Vau… ne mogu da ga obuhvatim
– Uhvati ga sa obe ruke

Tako je i uradila i drkala ga je sa obe ruke, u njenim rukama izgledao je još veći. Približila mu je usne i sočno me je poljubila u glavić. Uzdrhtao sam.

– Ovo je kurčina a ne kurac, kurčina mog druga… Okrenuću ti guzu, ali nemoj da ga stavljaš u guzu, samo u picu odpozadi, okej?
– Naravno.

Okrenula se i istrćila, prizor je bio prelep. Ne prelep, ne znam kojim rečima da opišem lepotu tog dupeta. Stavio sam joj ga onako kako je želela. Uhvatio je malo grublje za kosu i izvijo joj glavu kako bih joj video lice.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt