Zaljubila sam se u momka od rođene kćerke, odmah čim sam ga prvi put vidjela: Imam 47 godina, a on samo 22 i gIupo je reći da mi može biti sin – Page 4 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Zaljubila sam se u momka od rođene kćerke, odmah čim sam ga prvi put vidjela: Imam 47 godina, a on samo 22 i gIupo je reći da mi može biti sin

– Ajde bre daj te usne neću da te pojedem, završimo sa ovom glupom opkladom i to je to.

Skupila je hrabrost konačno i ja sam spustio usne na njene, nismo mrdali, bili smo u toj poziciji par sekundi. Ja sam zatim sa obe svoje usne poljubio njenu donju, zatim gornju usnu, a zatim sam počeo da joj ljubim obe usne, tada je uzvratila poljubac, držala je zatvorene oči. Potrajalo je duže neg što smo planirali. Stvila je ruku na moj obraz i sada smo se bukvalno ljubili više nego što je to bilo predviđeno u opkladi. Uzdahnula je i nastavila a ja sam osetio kako je počeo da mi se diže. Poljubac je bio toliko strastven da smo se oboje zapanjili, nismo verovali šta se dešava. Konačno smo prestali i ja sam odmah ustao seo nazad u fotelju. Ovaj put nastala je neprijatna tišina koju sam ja rešio da prekinem.

– Šta oni bi jebem ti.
– Ne znam – odgovorila je znajući da sam čuo njene uzdahe i posebno deo kada mi je rukom milovala lice dok me je ljubila – ovo moramo da zaboravimo.
– Marina, meni je ladno počeo da se diže dok smo se ljubili
– I meni je bilo svašta, zaboravićemo.
– Naravno.

Od tog trenutka više ništa nije bilo isto, znao sam da smo okrnjili drugarstvo, sve sam više počinjao da joj gledam u zadnjicu dok se motala po kuhinji narednih dana, hvatao sam sebe kako je počela da me loži više nego sve one žene koje sam imao, nisam znao šta da radim sa time, prvi put da nismo pričali otvoreno. Znao sam da se i ona otkačila, nije me gledala isto, tako u sred razgovora sam primećivao kako me sve češće gleda u usne dok je grizla svoju. Kada se vidimo nikada nije brinula o svom izgledu a sada je često bila u tesnim helankama i bosih nogu. Znao sam da zna moje fetiše, nikada nije to radila. Ona me želi. Znao sam to. Kao i ja nju. Nisam povlačio nikakav korak. Jedno veče je smo bili u njenom stanu i ona je pila vino.

– Drkala sam na tebe više puta od onog dana – kao grom iz vedra neba.
– I ja sam na tebe – bilo je vreme da padnu maske.
– Šta ćemo da radimo?
– Mislim da smo uprskali dovoljno, ajmo opet da se ljubimo.

Prihvatila je i ljubili smo se dugo, ovaj put se i mazili, pipnuo sam njenu guzu, pomazio je po stopalu, kosi, ona je meni dodirivala usne prstima i opet vraćala svoje usne na moje, ljubili smo se jezicima, stenjala je sve više, dugo nikog nije imala, imao sam utisak da se ovo ne događa. Bilo je prelepo, u stomaku sam imao čudan osećaj i predsemena tečnost iz mog kurca je curila i kvasila mi bokserice. Legli smo na krevet i počeli da skidamo stvari jedan drugom. Nije bilo povratka. Bila mi je kao sestra. Sada smo otišli predaleko, Ljubio sam je po grudima, vratu, mogao sam da osetim kako se bukvalno cela trese.

– Jel te je strah? – tiho sam pitao a ona je samo klimnula glavom. – Jel ti je lepo? Odgovorila je tako što je opet ubacila svoj jezik u moja usta i ja sam počeo da ga sisam dok je ona vukla svoje helanke na dole. Skinuli smo se potpuno goli samo sam ja ostao u boksericama. Gledao sam svoju najbolju drugaricu sa kojom sam kao brat punih deset godina potpuno golu kako leži ispred mene raširenih nogu, bila je blago dlakava po celoj ribici, znao sam da se često sređuje iako nema nikog, zaključio sam da ovo nije planirala nikako da se desi. Izvadio sam ga iz bokserica i prislonio na njenu pičku. Bila je abnormalno mokra, nikada nisam osetio vlažniju. S obzirom koliko je minijaturna po celoj konstituciji, nisam bio siguran kako će se nositi sa mojim debelim kurcem. Znala je da imam debeo kurac ali naravno nikada ga nije videla. Znala je samo iz mojih priča. Zavukla je ruku i uhvatila ga je, njena šaka nije mogla da ga obavije celog.
– Jaojj – to joj je bila jedina reakcija kada je osetila koliko je zaista debeo.
– Marina znaš da nisam nežan u seksu?
– Budi sada koliko možeš, molim te – poljubila me je.

Klimuo sam glavom i počeo da prodirem u svoju najbolju drugaricu, ušao je glavić, grizla je usne i disala jako kroz nos. Trudio sam da joj što bezbolnije ubacim batinu i u tome su mi mnogo pomogli njeni sokovi, bila je baš baš tesna. Zvala me je po imenu, ponavljala je moje ime i pričala kako je lepo. Osećao sam kako ću se otkačiti i poludeti totalno, ako mi krene ona moja želja da je razbijam kao kurvu znao sam da joj bar za sada neće prijati.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt