Zaljubila sam se u momka od rođene kćerke, odmah čim sam ga prvi put vidjela: Imam 47 godina, a on samo 22 i gIupo je reći da mi može biti sin – Page 3 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Zaljubila sam se u momka od rođene kćerke, odmah čim sam ga prvi put vidjela: Imam 47 godina, a on samo 22 i gIupo je reći da mi može biti sin

Više mi je dokurčilo to njeno stanje, a u kurac, rešio sam da joj dam uslov.

– Vidi ovako Marina, igramo partiju tablića. Ako te pobedim poljubićeš se odma sa mnom. Odma da ti kažem da to nije normalno – taman je zinula da kaže nešto ali nisam joj dao dok ne završim – čekaj, čekaj, ako te pobedim, a skoro je nemoguće da te pobedim, poljubimo se, usnama, skini prokletstvo taman, haha, i to je to. Zaboravljamo da se to desilo, meni poljubac ništa ne znači, ne brini, znaš da imam žene na sve strane. A ti preguraj taj trip, ovo je bukvalno drugarski.

Zaista sam smatrao tako kako sa i rekao.

– Jaooo, ne znam, lud si bre… – nakon kraćeg razmišljanja – doooobro, ajde, mešaj karte.
– Poljubac i ćao, kad ti prenesem moju seksualnu energiju ima da te juri pola grada, haha.
– Ma, ne možeš ti mene da pobediš – rekla je kroz smeh i zaista me je pobedila nekih 4,5 partija za redom pre toga.

Kada smo igrali partiju u poljubac to je bilo neverovatno kakve su karte meni dolazile, kreten bi mogao da je pobedi, skoro da sam sve štihove ja odneo sa talona, smejali smo se celu partiju oboje nismo mogli verovati očima da me ovoliko hoće karta ovaj put. Bukvalno sam je oduvao tu partiju. Kada se završila ja sam počeo da trljam ruke i da se cerekam a ona je prekrila lice rukama.

– Ajdeee mala daj usne, hahahaaha
– Jaoooo, Božeeee – žalila se držeči ruke preko lica.
– Kako ćemo ovo da izvedemo? – Upitao sam
– Nemam pojma, jaooo… nemam pojma…

Ustao sam sa fotelje i seo pored nje na krevet. Pravili smo plan za poljubac kao da treba banku da opljačkamo.Bilo nam je neprijatno ali i mnogo smešno nismo mogli da stanemo sa smejanjem. Ja sam trzao glavom ka njoj kao da ću da je poljubim a ona se sva trzala unazad i to je izazivalo još veći smeh.

– Čekaj – govorila je – čekaj, okej, hoću, poljubićemo se, ajde da namažeš usne ovom kremom – pružila mi je pantenol kremu a ja sam iskolačio oči koliko je blesava.
– Pa šta sa tom kremom jel si blesava, šta znači to da namažem usne time?
– Paa ne znam, možda si slan.
– Hahahaha, jebeš mi mater ako si normalna – Namazao sam usne.
– Ajde poljubi me.

Krenuo sam ka njenim usnama i koliko su se dotakle ona je pet uzmakla, udahnula par puta, videlo se da joj nije sve jedno a meni je bilo sve smešnije.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt