Zaljubila sam se u momka od rođene kćerke, odmah čim sam ga prvi put vidjela: Imam 47 godina, a on samo 22 i gIupo je reći da mi može biti sin – Page 2 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Zaljubila sam se u momka od rođene kćerke, odmah čim sam ga prvi put vidjela: Imam 47 godina, a on samo 22 i gIupo je reći da mi može biti sin

– Ladno sam sanjala san, ja ne znam šta mi je bilo to da sanjam ali sanjala sam da smo se…
– Ja i ti? – Pitao sam hladnokrvno jer da sam se zapanjio verovatno bi bila još stidljivija.
– Da bre… – Odgovorila je.
– Iiiii, kakav sam bio? Hahaha. – okretao sam na šalu jer situacija je bila neprijatna.

Ogromna većina muškaraca se loži na svoje drugarice, da se razumemo. Ja nisam bio taj, imao sam žene na rende kad god sam želeo, ona je lepo izgledala ali ponavljam, kao sestru sam je gledao a znam da je i ona mene kao brata.

– Pa u snu, bilo je lepo, jer znaš, u snu je to kao bilo kul… kad sam se probudila mislila sam da to mora da se „poništi“ i odmah sam – opet je spustila glavu ali se ovaj put i nasmejala samoj sebi – Odmah sam izdrkala, da poništim.
– Izdrkala si na taj san da bi nešto poništila? Haha, ti si bre ludača!
– Znam znam, ajde menjaj temu, zaboravi.

Golicala me je samo jedna stvar, znao sam da je imala običaj svremena na vreme da izdrka ribu, pričali smo i o tome, ali me je zagolicalo da li je ludaja mala drkala zamišljajući san, dakle na mene, ili nešto drugo pa sam pitao još samo to.

– Pa na taj san sam… drkala… bio je odvratan osećaj al sam bila pod tim utiskom kad sam se probudila i završila sa tim tako što sam to uradila.
– E, jes luda…

Promenili smo temu i nastavili da ispijamo kafu. Tada mi je bilo malo čudno sve to, verovatno i njoj, samo je bila iskrena. Ali potisnuo sam to u svojim mislima i narednih dva meseca sve je teklo normalno.

Jedne noći smo igrali karte kod nje i ona me je pobeđivala non stop. Usput smo čavrljali o svemu i svačemu i ja sam opet počeo da je gnjavim da već jednom nađe nekog muškarca, da je zarđala, da nije zdravo za hormone, preterala ga.

– Pa, poljubi se barem sa nekim, čisto da „poništiš“ kao što si onda poništila san, haha. Nađi nekog aman bar za poljubac.
– Ma de, uopšte i ne izlazim, muvaju me ona trojica non stop na fb ali ne sviđaju mi se nikako.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt