Zaljubila sam se u momka od rođene kćerke, odmah čim sam ga prvi put vidjela: Imam 47 godina, a on samo 22 i gIupo je reći da mi može biti sin – Ispovesti
Ispovesti

Zaljubila sam se u momka od rođene kćerke, odmah čim sam ga prvi put vidjela: Imam 47 godina, a on samo 22 i gIupo je reći da mi može biti sin

Ne znam šta da radim, uplašena sam do kosti i molim za bilo kakav savjet! Ne znam ni sama odakle mi hrabrost za ovo…

Naime, imam 47 godina i moja kćerka ima 20. Prije nekoliko dana upoznali smo se sa njenim dečkom koji ima 22 godine i koji mi se na prvi pogled svidio. Željela sam da ga imam, da budem s njim iako sam znala da je to pogrešno.

Danas kada su muž i kćerka otišli kod babe, ja sam ga pozvala i rekla da brzo dođe. On je došao i čim je ušao u kuću počela sam da ga zavodim. Rekao je da sam bolesna žena i izletio je iz kuće.

Bojim se da će sve otkriti kćerki i mužu. U tom slučaju sam gotova!

BONUS ISPOVEST:

UŠAO SAM U NJU DO KRAJA! Stenjala je glasno i divlje dok sam držao isti tempo!

 

Jedno od veoma zanimljivih iskustava bilo je kada sam pojebao svoju najbolju drugaricu nakon deset godina druženja. Marina je bila visoka svega 160cm, imala je slatko lice i dugačku braon kosu do dupeta, a dupe joj je bilo veoma izbačeno, trćasto. Cela je bila nekako malecka. Grudi srednje veličine. I zaista sam je gledao kao sestru i ona mene kao brata. Delili smo tajne, iskustva, probleme, znali da provedemo zajedno po celu noć. Imala je svega par momaka u životu dok sam ja jebao non stop i pričao joj kakva je ova kakva je ona, šta koja voli. Moj fetiš su uvek bila ženska stopala i guza. Znala je sve ali nikada nam nije padalo napamet da bilo šta uradimo niti se takva tema ikada povlačila iako smo buvalno o svemu otvoreno pričali. Sem jednom. Marina godinu i po dana bukvalno nije ni poljubila ni jednog dečka, nije imala nikog, bila je veoma probirljiva. Stalno sam joj negodovao zbog toga ali ona je bila dostojna svog stava. Jednog dana sam bio kod nje u stanu na jutarnjoj kafi i ona je rekla da mora nešto da mi prizna.

– Šta sad da mi priznaješ? – oborila je glavu usled pitanja – ijaoooo, našla si nekog? Ko je taj, haha.
– Ma, nije to.

Ispijali smo kafu i dan je tek počinjao.

– Pa šta je reci mi, ionako sve pričamo – obraćao sam joj se kao sestri.

Počela je da crveni u licu a ja sam navaljivao, poznavao sam je dovoljno da znam da je nešto zaista zabrjala ovaj put. Pomislio sam da joj se nije omakao kres sa nekim nakon toliko apstiniranja.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt