Moja mama je u velikom problemu – Ispovesti
Ispovesti

Moja mama je u velikom problemu

Moja mama je u velikom problemu… Moja mama vara mog tatu sa komšijom. Saznala sam to prije nešto više od mjesec dana, mislim SAZNALA… ZATEKLA SAM IH U DNEVNOM BORAVKU. Rekla sam joj da to mora odmah da prekine ili ću sve reći tati bez obzira na posljedice.

Međutim, iako mi je obećala da će sa tim da završi, prije 5 dana sam je ponovo zatekla kako ima odnose. Pratila sam je i na jednom parkingu je bila sa meni nepoznatim muškarcem. Kada se vratila kući, nakon što sam je pitala ZAŠTO… ona mi je rekla da to radi ZA NOVAC! Zamolila me da ništa ne govorim tati i ponudila mi 20 eura da se počastim. Tada sam je zamolila da mi sve ispriča onako kako jeste, zamolikla sam je da mi kaže istinu. Istina je sljedeća. Ja sam ostala u šoku, ali… Malo je čudno, međutim moja mama je podigla neki veći krediti i spiskala ga ne one igre na sreću, GREBALICE i slične gluposti.

Kaže kako je kupila nekoliko kutija istih misleći da će na taj način doći do većeg dobitka, ali tog VEĆEG dobitka nije bilo i nakon nekog vremena sav novac je potrošila a da stvar bude gora još se zadužila kod nekih prijateljice. Sada je to sve došlo na naplatu i obzirom da je jedna zgodna i lijepa uslovno rečeno STARIJA ŽENA odlučila se da na ovaj način vrati novac. Baš mi je grozno sve to. Mislila sam da tatu vara sa komšijom, ali problem je mnogo veći. Rekla sam joj da je neću reći tati, ali isto tako sam joj rekla da će se za nju brzo pročuti u gradu te da će tata i sam saznati. Savjetovala sam je da pokuša svoj FINANSIJSKI problme riješiti na drugi način, međutim ONA MISLI DA JE TO JEDINI NAČIN. Da budem iskrena do kraja… ČINI MI SE DA SE NJOJ OVO SVIĐA!

BONUS ISPOVIJEST:

Svekrva me nedužnu okrivila… Kada sam se udala shvatila sam da su svekrve zaista najgore osobe na svijetu. Od prvog dana me je bukvalno zlostavljala, pogotovo kada ostanemo same kod kuće. Tukla me, čupala za kosu, nazivala najgorim imenima, ma nema šta mi nije radila.

Mislila sam proći će, mužu nisam ništa govorila. Međutim nisam mogla ni da zamislim šta će da se na kraju desi. Prije mjesec dana moja svekrva me je optužila za nanošenje teških tjelesnih povreda koje je zapravo sama sebi nanijela. Nemate pojma šta je uradila od svog tijela, SAMA SEBI samo da bi mene okrivila, da bi mene rasavila od njenog sina. Naravno ostavio me je istog trenutka, bez da je pitao šta se zapravo desilo, a pored toga sada me čeka i suđenje… i što je najgore ja ne mogu dokazati da sam nevina.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt