Svekrva me nedužnu okrivila – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva me nedužnu okrivila

Svekrva me nedužnu okrivila… Kada sam se udala shvatila sam da su svekrve zaista najgore osobe na svijetu. Od prvog dana me je bukvalno zlostavljala, pogotovo kada ostanemo same kod kuće. Tukla me, čupala za kosu, nazivala najgorim imenima, ma nema šta mi nije radila.

Mislila sam proći će, mužu nisam ništa govorila. Međutim nisam mogla ni da zamislim šta će da se na kraju desi. Prije mjesec dana moja svekrva me je optužila za nanošenje teških tjelesnih povreda koje je zapravo sama sebi nanijela. Nemate pojma šta je uradila od svog tijela, SAMA SEBI samo da bi mene okrivila, da bi mene rasavila od njenog sina. Naravno ostavio me je istog trenutka, bez da je pitao šta se zapravo desilo, a pored toga sada me čeka i suđenje… i što je najgore ja ne mogu dokazati da sam nevina.

BONUS ISPOVIJEST:

Ne znam kako da reagujem… Moja kćerka ima 17 godina i trudna je. Ono što me više šokiralo bila je činjenica da NE ZNA sa kime je trudna. Iskreno nisam joj to povjerovala i nakon što sam je danima pritiskala rekla mi je ko je otac djeteta.

To je za mene bio poseban šok i to me toliko pogodilo da sam je istjerala iz kuće istog trenutka. Imala je odnose i otac njenog djeteta je naš kum, čovjek kojeg naša porodica smatra nečim baš posebnim. On jeste kum, ali je mnogo više od toga. Ne znam šta da radim, kako da kažem mužu, kako da reagujem kada se susretnem sa kumom.

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt