“Letos dok sam bila na letovanju sa prijateljicama, momak mi šalje poruku kaže da želi da raskine” – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Letos dok sam bila na letovanju sa prijateljicama, momak mi šalje poruku kaže da želi da raskine”

Konačno je došao i taj dan, najveseliji u tih godinu dana! Posle oproštaja od starešina i svih u kasarni zaputio sam se u grad da se nađem sa društvom i da proslavimo! Za vreme slavlja dopisivao sam se sa Gocom i dogovorili se da se vidimo uveče u klubu u kojem je živa muzika i uz lud provod se oprostim i sa njom!
Našli smo se u devet sati ispred Doma kulture i prvo otišli na jedno piće i kolače, a posle toga i u pomenuti klub! U klubu je bila fantastična atmosfera, zabavljali smo se i igrali, ali je sve vreme u meni, a i njoj kako mi je kasnije priznala, kuvalo od uzbuđenja! Oko dva sata nastupio je i fajront i mi smo krenuli da se još malo prošetamo gradom i da je otpratim kući!

Kada smo stigli ispred ulaza njene zgrade, iznenada me je poljubila i pozvala u stan rekavši da su deca kod oca i da se neće vraćati do jutra, a kako ja nisam imao autobus, a i jedva sam čekao ovaj trenutak privatio sam poziv! Popeli smo se do njenog stana i dok je ona otvarala vrata ja sam je otpozadi uhvatio za njene čvrste sise na šta je ona rekla da se strpim i da sačekam dok uđemo unutra! Poslušao sam je, ali samo dok nije zatvorila vrata, a onda sam je zgrabio tako snazno i strasno da je jakuula od zadovoljstva rekavši mi da je to tako dugo čekala! Podigao sam je i odneo u kuhinju na sto gde sam joj naglim pokretom strgao farmerke u kojima je tako dobro izgledala i skoro pocepao majicu koju je nosila! Ponovo sam joj zabio jezik u grlo na sta mi je odgovorila istom merom, a onda sam se okomio na njene okrugle i čvrste dojke lizući ih i usisavajući njene nabrekle bradavice koje su strcale u vis!

Polako sam krenuo niže i napokon došao do njenih crnih čipkastih gaćica koje sam razmaknuo i počeo joj obrađivati najslađu pičku koju sam u životu polizao! Bila je obrijana i imala je samo crtu iznad kao frizuricu! Uronio sam licem u njeno međunožje i sisao sokove koje je ispuštala jecući od zadovoljstva! Usisavao sam i lizao njen klitoris kao nijednoj do tada i baš kada mi je bilo najslađe ona se podigla i preuzela inicijativu uhvativši moju nabreklu i željnu jebanja kurčinu!

Spustila se na kolena i uzela ga u usta tako spretno kako nijedna do tada, a bogami ni posle nje nije! Bio sam oslonjen na kuhinjski sto sa kurcem u njenim halapljivim ustima. Jednom rukom mi je daskala jaja, a drugom ga trpala sebi u grlo zadovoljno mumlajući. Osetio sam da ima iskustva u ovome jer mi je tako spretno lizala kurac i osećao sam kako mi jezikom prelazi preko glavića i bio sam blizu tačke pucanja! Bila je prava umetnica u oralnom seksu, ali ja nisam želeo tada da svršim!

Naglo sam joj izvukao kurac iz usta podigao je ponovo na sto i ušao u njenu vlažnu pičkicu! Uhvatio sam je za bokove i počeo divljački nabijati u nju, dok je ona vrištala od zadovoljstva svršavajući u talasima! Podigao sam je u naručje ne skidajući je sa kurca, u stojećem položaju je izvio i spustio joj glavu do poda! Spustila je ruke na poločice u kuhinji i tako mi olaksala da se nabijam u nju nesmanjenom žestinom!

Sam taj prizor njene plave kose rasute po podu napaljivao me je toliko da sam ponovo osetio da cu svršiti! Osetila je to i ona pa sam je podigao i za trenutak izvadio kurac iz njene uzavrele pičke! Rekla mi je da legnem na sto i popela se ponovo sedajući na njega! Počela se njihati napred nazad i mešati, a ja nisam želeo da to nikada ne prestane! Izvila se i legla na moje noge ne prestajući da se nabija na moj okamenjeni kurac, a meni se stvorila slika iz Niskih strasti i scena Šeron Stoun i Majkla Daglasa dok se jebu kao nezdravi!

Ubrzo je počela svršavati i vrištati od zadovoljstva, a ja sam joj rekao da ustane i da ga uzme u usta, ponovo je počela pokazivati svu svoju veštinu pušenja kurca, ali je ovog puta to trajalo mnogo kraće i ubrzo je nastupio najsnažniji orgazam u mom životu i sva sperma koju sam imao izletela je na njeno lice i odeću i po podu, a nekoliko mlazova je uspela i progutati! Posle toga ga je ljubila i mazila sve dok se nije smirio, izgovarajući “SRETAN ROĐENDAN”!

Ubrzo je došlo i jutro i ja sam krenuo kući! Dogovorili smo se da se vidimo svaki put kada dođem u Čačak i uvek kada se vidimo setimo se te nezaboravne noći i najboljeg rođendanskog poklona u mom životu! Nikada se posle toga nismo jebali, ali i taj jedan put bio je itekako vredan! Jednom rečju fantastičan!!!

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt