“Letos dok sam bila na letovanju sa prijateljicama, momak mi šalje poruku kaže da želi da raskine” – Ispovesti
Ispovesti

“Letos dok sam bila na letovanju sa prijateljicama, momak mi šalje poruku kaže da želi da raskine”

Raskinuo je sa mnom preko poruke… Letos dok sam bila na letovanju sa prijateljicama, momak mi šalje poruku kaže da želi da raskine, jer sumnja u moju vernost, jer sam otišla na more protiv njegove volje. Ja onako u bedaku, sva slomljena jer sam ga baš volela i stvarno ga nikada ne bih prevarila, krenem u šetnju i siđem na neku stenu i počnem da plačem.

Nisam ni obraćala pažnju, ali od nekuda se stvorio meni nepoznat momak i kaže: Ma nije on vredan suza, veruj mi. Prvo sam mu rekla da je manijak, onda sam, samo par sekundi kasnije shvatila da je fin momak, dopustila sam mu da sedne pored mene i tako smo pričali celu noć, tako još dva dana dok sam bila tu. Razmenili smo brojeve, međutim kad sam se vratila kući, par dana posle toga izgubim telefon.

Morala sam i broj da promenim. Nikada se više nisam čula sa njim.MOŽDA MI JE BIO NAJ SUĐENI, A JA SaM GA TAKO LAKO ISPUSTILA


BONUS ISPOVEST:

ZAVRIŠTALA JE OD ZADOVOLJSTVA! Podigao sam je i rekoa joj da ga UZME U USTA!

 

Vojsku sam inače služio u Čačku u inžinjerijskoj četi i radio sam na KPS-u! Kao što je već poznato raditi na takvom mestu u vojsci nosi sa sobom povlastice kao što su stalni izlasci u grad i za vreme jednog od njih upoznao sam junakinju ove priče i mog vojnog roka! Zvala se, i još uvek se zove Goca i radila je u pekari blizu kasarne u kojoj sam služio.

Od prvog naseg susreta bilo je jasno da među nama ima hemije i fluida iako je starija od mene čak 13 godina ali je izgledala bolje od nekih dvadesetogodisnjakinja! Pošto su moji odlasci u pekaru bili česti što zbog obaveza, a što zbog viđanja sa Gocom bilo je i dosta razgovora između nas dvoje ali se niko nije usuđivao da prelazi granicu!

Jedne večeri kad nisam bio na duznosti sedeli smo ispred pekare i pili pivo i tada sam saznao mnogo toga o njoj! Da ima problema u braku i da je muž vara, da planira da se razvede, ali da su problem deca…Saznavši za sve znao sam da je samo pitanje vremena kada će doći do razvoda i počeo sam da kujem planove za stupanje u akciju, jer kažu da je najbolji momenat kada su žene povređene da im se na neki način ponudi “rame za plakanje”!

Nedugo zatim saznao sam da se razvela od muža i rešio da krenem malo agresivnije i otvorenije! U početku to nije davalo željene rezultate ali vremenom sam sve više zadobijao njeno poverenje, a hemija između nas nikada nije jenjavala. Kako se blizio kraj mog vojnikovanja rešio sam da na sve ili nista krenem dana kada se budem “skidao” iz vojske na moj rođendan, 16.novembra pošto smo imali skraćenje 15 dana!!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt