“Siromašan momak se zaljubio u bogatašicu” – Ispovesti
Ispovesti

“Siromašan momak se zaljubio u bogatašicu”

Jedan siromašan momak je bio zaljubljen u jednu kćerku velikog bogataša, oni su se zabavljali, a onda ju je on zaprosio.

Djevojka ga je odbila i rekla mu: “Tvoja mjesečna plata jednaka je mojim dnevnim troškovima. Kako misliš da se udam za nekoga poput tebe? Nikada ne bih mogla da te volim, zato me zaboravi. Idi nađi neku djevojku koju ćeš da oženiš tvog nivoa.”

On je bio ružno odbijen ali nikada je nije mogao da zaboravi, poslije 10 godina sreli su se slučajno u trgovini i odmah su se prepoznali, ona mu je rekla : “Hej, kako si? Ja sam se udala za vrlo pametnog čovjeka, a njegova plata je 15.700 dolara mjesečno! Jel možeš to da pobiješ?”.

Kada ga je vidio njen muž je rekao pa to je moj šef. Nakon toga ona se samo ušutila i pocrvenila.

BONUS ISPOVEST:

POMERIO MI JE TANGE U STRANU I ZAVUKAO PRSTE MEĐU MOJE NOGE: Dala sam pun gas jer sam znala šta će biti kod kuće!

 

Bila je to jedno sasvim lepo veče. Bio je na poslovnom putu i zamolio me je da dođem po njega na aerodrom. Čim sam ga ugledala potrčala sam mu u zagrljaj.

Toliko mi je falio da sam ga strasno poljubila i gurnula mu jezičinu da sam se sva napalila.

Seli smo u auto i krenuli kući. Dok sam žustro mienjala brzine osetila sam lagane dodire po nozi. Njegove dodire koji su mi prijali i to ubrzo su mi jako počeli prijati kad mi je lagano zadigao usku crnu suknju koja je ocrtavala moje jebozovno telo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt