Prvi put u 11 godina braka sam ovo uradio – Ispovesti
Ispovesti

Prvi put u 11 godina braka sam ovo uradio

Prvi put u 11 godina braka sam ovo uradio. Imao sam suprugu kakvu svaki muškarac može samo poželiti. PREDIVNA OSOBA, savršena supruga i još bolja majka našem sinu jedincu. Prošli vikend smo se nešto posvađali zbog moje mame, nebitno i nakon toga sam sa drugarima otišao u kafanu. Sve se brzo dešavalo, tugu sam ublažavao pićem, a onda ni sam ne znam kako završio sam u magacinu sa konobraicom i PREVARIO SAM MOJU SUPRUGU.

Za 11 godina braka to je bilo prvi put da je prevarim, odma sam se iz kafane zaputio kući i bez razmišljanja o posljedicama odlučio da mojoj supruzi sve priznam. Kada sam došao, sve sam joj ispričao, rekao sam joj da se kajem, a ona je tada samo rekla DŽABA, MA KOLIKO TE VOLIM, PREKO TOGA TI NE MOGU PREĆI te je otišla u gostinjsku sobu. Ujutro kada sam ustao, tražio sam je da razgovaramo, ali već je bila otišla kod svojih roditelja. Evo 10 dana niti želi da me vidi niti da sa mnom razgovara

BONUS ISPOVEST:

Uhvatio sam je za NOGE i POVUKAO! Moje nabubrelo KOPLJE htelo je da EKSPLODIRA!

Aprila te godine, nakon duže veze, raskinuo sam sa devojkom. Nedugo nakon toga, otvorio sam profil na sajtu Badoo. Iskreno, nisam verovao da je tu moguće naći devojku, da se to sve svodi na izvlačenje para.

Nakon nekoliko dana, profil mi je posetila jedna devojka. Delovala je zgodno. Nakon par poruka, tražila je moj broj telefona, i odmah me pozvala. Mislio sam da me zove da se zeza, da je neozbiljna. Ali, nisam bio u pravu. Rekla je da dolazi u moj grad da traži posao, pa da odemo na kafu. Sutradan smo se videli. Čekala me je. Izgledala je prosečno, ali njena figura mi se dopala. Ne preterano mršava, ali ni debela. Moj tip.

Njene svetlo- sive farmerke ocrtavale su prelepu guzu. Dok smo sedeli, mislim da je to primetila, često mi je pogled padao na njene prekrštene noge. U razgovoru sam primetio da nije ravnodušna, da sam joj se dopao. Tada sam je vratio kući. Kada je izlazila iz auta, pogledali smo se, kao da smo hteli da se poljubimo, ali… Nismo. Istog dana smo se dopisivali. Otvoreno mi je rekla da joj se dopadam. Rekla je da dolazi sutradan da konkuriše u jednoj firmi za posao, i da, ako hoću, je sačekam na autobuskoj. Tako je i bilo i, poljubac je konačno pao. Onaj pozdravni.

Kada je završila razgovor, išli smo na giros. Pitao sam je da odemo do mene. Pristala je. Kada smo došli, prvo što je uradila, pogledala je kroz prozor. Njene farmerke su me užasno napalile. Više od svega sam želeo da je pojebem. Svideo joj se pogled sa mog prozora, pošto je stan na sedmom spratu. Krevet je bio razvučen. Sela je, ali i dalje je gledala u pravcu prozora. Tog trenutka sam je blago uhvatio za bedra. Nije se protivila. Privukao sam je. Poljubio. Zagrlila me je. Lubio sam je po vratu, grudima…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt