Osvetio sam se vlastitoj ženi – Ispovesti
Ispovesti

Osvetio sam se vlastitoj ženi

Osvetio sam se vlastitoj ženi. Prošle sedmice kada sam se vratio kući sa posla zatekao sam svoju ženu sa drugim muškarcem. Nisam znao šta da radim malo sam vikao ali i to nije rešenje za nesto tako što mi je učinila.

Ona je počela da mi se izvinjava i da se pravda. Tada sam joj rekao da izadje iz kuce i da se vrati za nekih sat vremena dok ne razmislim sta cemo dalje. Razmisljao sam i odlucio da pozovem tri lake devojke i naravno vratim joj još gore.

BONUS ISPOVEST:

 

ULETEO SAM u nju DO KRAJA! Zastenjala je dok sam je PUMPAO!

 

Pretražujući fejsbuk, slučajno sam naišao na profil jedne devojke. Smeđa, ok izgleda, zgodna… Naravno, kao i svaka muška svinja, poslao sam joj poruku da lepo izgleda. Zahvalila mi se i razmenili smo nekoliko poruka. Učinilo mi se da je delovala zainteresovano. Međutim, tada je to bilo sve.

Nakon mesec dana, na fejs mi je stiglo obaveštenje da me je neko bocnuo. Ona! Nakon par razmenjenih poruka, dogovorili smo se da se vidimo, i da izađemo u restoran. Rekla mi je gde stanuje, i da u 8 uveče dođem autom po nju. Bila je tačna. Iz kuće je izašla zgodna, lepuškasta devojka, ogrnuta crnom kratkom bundicom. Rekla mi je da to veče ima živa svirka u restoranu pored reke, i da možemo tamo izaći.

Seli smo za sto jedno preko puta drugog. Naručili smo neko vino, uz priču o raznim temama. U jednom momentu me je pitala: “A, zašto ti sediš tu, sedi sa mojw strane, pored mene.”

Naravno, poslušao sam je. Videlo se da uživa u muzici. Nakon još par pića, ustala je da igra. Njeno zgodno telo izvijalo se u ritmu muzike. Nakon nekog vremena je čak i zadigla majicu. Dobio sam nenormalnu želju da je „posedujem“. To veče smo ostali dugo u restoranu, bukvalno do fajronta. Krenuli smo kući. Na semaforu koji je razdvajao naše pravce, pitao sam je, onako neobavezno, da li bi htela do mene…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt