Probudila sam se iza ponoći i nisam dugo mogla zaspati – Ispovesti
Ispovesti

Probudila sam se iza ponoći i nisam dugo mogla zaspati

Probudila sam se iza ponoći i nisam dugo mogla zaspati. Ustala sam i krenula do kuhinje da nešto pojedem, ali iznenadili su me čudni zvukovi iz spavaće sobe mojih roditelja. Čula sam mamu.

Međutim u trenutku mi je prošlo kroz glavu sa kim. Tata je već 3 mjeseca u Njemačkoj, radi. Prišla sam sobi, otvorila lagano vrata i onda još veći šok. Moja mama je bila kako da kažem u sendviču sa dvojicom komšija, inače tatinih drugova iz djetinjstva.


BONUS ISPOVIJEST:

 

Bio mi je TVRD KAO KAMEN! Bez razmišljanja se SPUSTILA NA KOLENA pred MOĆNOM BATINOM!

 

Čuo sam svakakve glasine o Mariji, ali nisam uspeo da se uverim u njih sve do jedne večeri kada sam zatekao sebe u njenoj sobi kada su svi vec otišli.

Bili smo prijatelji od početka studija i trebalo je i da diplomiramo zajedno, a ja sam bio gotovo siguran da cu uzeti diplomu ne probavši je.

Marija je imala drugaČije planove. Ugasila je svetlo ostavljajući samo svoju stonu lampu upaljenu, i povukla je svoju haljinu preko glave. I pre toga sam je video veoma oskudno odevenu ali to se ni u kom slučaju nije moglo porediti sa njom golom.

Imala je male i čvrste sise sa velikim bradavicama, a njena pičkica bila je obrijana tako da je samo tanka linija dlake pokazivala na njene debele, mokre usmine. Došetala je do mene i gurnula svoj jezik u moja usta i možete se kladiti da mi je kurac već bio čvrst kao kamen.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt