Otišla sam mu na posao da ga iznenadim – Ispovesti
Ispovesti

Otišla sam mu na posao da ga iznenadim

Već dvije godine se zabavljam sa 10 godina starijim muškarcem. Juče sam ga toliko željela da sam mu otišla nenajavljena na posao. Kada sam došla nije bilo sekretarice, te sam krenula da uđem u njegovou kancelariju bez najave.

Kada sam prišla vratima čula sam neke zvuk iz njegove kancelarije, mislila sam neki sastanak, povukla ruku sa šteke, a onda sam shvatila da je moj momak sa nekom ženom, vjerovatno sekretaricom. Tada sam zgrabila za šteku želeći da uđem i sa njim ma koliko ga voljela završim, a onda sam čula kako ženski glas reče MUŽIĆU MOJ…

Dva šoka, za dva minuta…noge su mi se odsjekle… shvatila Sam da sam prosto iskorištavana dvije godine i da je sve laž. Nisam željela da mu učinim to zadovoljstvo i da na takav način završi sa mnom. Pravim se da je sve po starom, da ne znam dA je oženjen i… ako moj plan uspije neće još dugo da bude oženjen, ni za suprugu, a ni za mene. Razoriti ću mu brak i tada završiti sa njim!

BONUS ISPOVEST:

Ona je samo rekla jao koliki je jao hoću da me razvališ…IZVADIO SAM GA I LAGANO PREŠAO PREKO NJENE…

 

Nisam od onih što imaju tipove jednostavno ili me loži ili ne. Mada moram reći da sam ozenjen i imam 3dece.Žena mi je lepa i moje je godište i nikad je nisam zapostavljao. Ne bih da pričam naj o sebi ali bog me je podario sa povećom alatkom i sve koje su sa mnom bile kazu neverovatno tvrdom. Sad ne znam koliko santimetra i koja širina znam da se obraduju kad vide.

Ovako počinje ovo iskustvo koje cu podeliti sa vama, a ako bude dobro imam još mnogo toga. Živim u omanjoj zgradi od svega 3 sprata. Sa obzirom da smo pre 3 godine uzeli stan relativno smo slabo poznavali komšiluk, sve do ove izolacije zbog korone. Preko puta našeg stana zivi komšija koji se razveo od bivše i doveo 5 god stariju ženu koja se zove Nina. Nikad nisam obraćao pažnju na nju jel je jedno 20god starija i bio sam u fazonu zdravo za zdravo.

Međutim krece korona i svi ko u zatvoru pocne komšiluk jeli da se druzi, roštilji čuda do kasno u noć. I primetim ja dok smo jedno veče posteno popili muški iz zgrade da Nina malo, malo pogleda put mene sa nekim blagim osmehom. A inače njen muz je klasičan alkos od jutra do sutra sto nas narod kaže. I tako ja malo pripit obratim pažnju onako da niko ne vidi na nju.

Prvi put je vidim u nekoj dugoj haljinici kad se kao sagne po nesto vidite prelepo oblikovanu guzu na kojoj bi joj pozavidele i neke duplo mlađe od nje. Pogledam zglobove na nogama tanki i lepi nisu naduli i znate kao kod starijih zena. Taman ten crne kose odlicno zategnutog tela i malo prodornijeg pogleda. Sve u svemu privlačna matorka. I ostane sve na obostranim pogledima to veče.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt