Muž nije sumnjao u mene – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Muž nije sumnjao u mene

Brzo sam ih ugurao nazad u džep i pogledao u pravcu tebe. I dalje si se smejala dok si mi prstom pokazivala ispod stola. Još uvek zbunjen samo sam spustio pogled i ugledao tvoje raširene noge i tvoje gole prepone. Brzo si ponovo prekrstila noge i nasmejala se. Niko ništa nije primećivao.

Ponovo sam pulsirao u pantalonama. Još nekoliko puta si mi dozvolila da virnem dok si prekrštala noge. Počeo sam da se preznojavam dok sam se uvijao na svojoj stolici pokušavajući da sakrijem svoju erekciju. Bilo mi je dosta. Ustao sam i krenuo u toalet. Morao sam da se olakšam, da skratim svoje muke.

Ušao sam u toalet i pokušao da zaključam vrata za sobom, međutim nije bilo ključa.

Ponovo sam stajao zbunjen, a onda si se na vratim pojavila ti. Mahala si ključem ispred moga lica i pokazivala mi da ćutim. Ušla si u toalet i zaključala vrata. Smeškala si se i dalje mi pokazujući da ništa ne pričam jer će nas kolege čuti.

Brzo sam te uhvatio rukama i privukao prema sebi. Još uvek si me gledala uz smešak. Poljubio sam te dok sam jednom rukom masirao tvoje grudi, a drugom stiskao tvoju guzu. Tiho si uzdisala na moje uvo dok sam ti ljubio vrat. Nekako si se izmigoljila iz mojih ruku i okrenula mi leđa. Uhvatio sam te za ruke i prislonio ih iznad tvoje glave na zid.

Lagano si istrćila svoju guzu prema meni. Gledao sam tvoje oči ispod tvoje rasčupane kose dok si ubrzano disala. Sastavio sam tvoje ruke iznad glave kako bih mogao obe da držim jednom rukom dok sam drugom šarao po tvojim grudima.

Počeo sam da ljubim tvoj vrat i da jezikom šaram po tvom uvetu. To te je izluđivalo, pa si se suzdržavala da tvoji uzdasi ne postanu preglasni. Pravio sam se da ulazim u tebe od pozadi trudeći se da osetiš moju erekciju u pantalonama naslonjenim na tvoju guzu ispod suknje.

Gurnula si ruku među svoje noge i uhvatila me za prepone. I ja sam uzdahnuo pod naletom tvoje ruke. Ponudila si mi svoj jezik dok si mi masirala međunožje.

Zatim si se ponovo izvukla iz mojih ruku. Pokazivala si mi ponovo da ćutim dok si lagano išla prema wc šolji. Brzo sam skinuo sako i okačio ga na čiviluk na vratima. Kada sam se okrenuo prema tebi ugledao sam te kako zadižeš svoju suknju i lagano se spuštaš prema šolji. Nasmejala si se i počela da piškiš.

Smejali smo se trudeći se da nas niko ne čuje. Kada si završila, samo si spustila dasku na koji si potom digla svoju nogu. Gledao sam te dok si tako raširenih nogu nadraživala svoju vidno vlažnu mačkicu i prstom me pozivala da ti priđem. Prišao sam ti i poljubio te.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt