Muž nije sumnjao u mene – Ispovesti
Ispovesti

Muž nije sumnjao u mene

Sa vlasnikom sam firme u kojoj radim i to već duže od 5 godina. Udata sam imam dvoje djece i moj muž nikada nije posumnjao da ga varam.

Međutim, prije mjesec dana nas je bukvalno zatekao u mojoj kancelariji. Previše smo se opustili, zaboravili zaključati i na nesreću moj muž se baš tada pojavio. Kada nas je vidio potpuno se izgubio i sav bijesan krenuo je prema nama da na razdvoji, tuče… ni sama ne znam šta mu je bila namjera. Ja sam tada onako polu naga stala pred njega i pljusnula mu šamar. Rekla sam mu da ne bude budala, da ide kući i da nikome ništa ne govori dok ne popričamo.

Par sati kanije kada sam došla sve sam mu lijepo objasnila… Stan od 100 kvadrata i sve u njemu, novo auto od 25.000 eura, putovanja, ljetovanja, zimovanja… brendirana odjeća, ZNAČI SVE ŠTO IMAMO, je zahvaljujući meni i tome što sam se žrtvovala sve ove godine i što svakodnevno dopuštam matorcu koji je stariji od mene 20 godina da mi radi što poželi. Moj muž je samo sjedio i gledao u mene… Znate šta je rekao? “Pazite ubuduće malo bolje da vas ko drugi ne zatekne…” Iskreno nisam se nadala ovakvoj reakciji od njega, ali očigledno je da je lagodan život prevagnuo u odnosu na muški ponos. Nemate pojma kako mi je pao u očima.

BONUS ISPOVEST: 

PRE NEGO JE SKLIZNUO U TEBE: Udarih te nekoliko puta svojom batinom po njoj, a zatim ga ugurah među tvoje noge!

Samo izroniš iz polumagle, sa tim bezobraznim smeškom koji ti titra na usnama. I sada, dok te gledam takvu, podatnu a daleku, u toj košulji zakopčanoj do grla, uvučenoj u tesnu „pencil“suknju, ne znam kako ću da zaustavim ovaj osećaj koji mi se komeša u stomaku i vrtoglavo juri ka preponama.

Krećem da se spuštam niz stolicu, da zalazim dublje ispod stola, jer mi pantalone nekontrolisano postaju tesne… Sve pulsira i taj prokleti puls kao da čujem u svojoj glavi. Taj bit, u čijem ludačkom ritmu se pomera moj kurac… Prokleta perverznjakušo, voliš ovo da mi radiš, je l da?

Gledaš me preko crnog okvira svojih naočara i mahnito oblizuješ gornju usnu. Da… Reklo bi se da i tebe sve ovo pali… Pogled koji leti kroz prostoriju… Od mog ka tvom stolu… To što znaš da je moj pogled prikovan za tebe i da bi te sad najradije preturio preko stola i pokazao ti…

Nisam mogao da sklonim pogled sa tvojih mladeža dok si me gledala svojim zavodljivim očima, dok upijam svaki milimetar tvoga tela. Usne su ti se presijavale i dodatno me mamkale… Kroz glavu mi je prošlo samo to… da bih voleo da ih osetim… na svom pobujalom kurcu!

Zavrteo sam glavom ne bi li oterao te misli… I pogled mi se zaustavio, ni manje ni više, nego na tvojim nogama… Gledao sam tvoje noge dok si tražila nešto po fioci. Te crne čarape su samo još više oblikovale ta dugačka vretena, na tim visokim potpeticama.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt