“Kada sam se danas vratio sa posla docekalo me iznenadjenje” – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Kada sam se danas vratio sa posla docekalo me iznenadjenje”

Nakesio sam se i zahvalio profačici u srednjoj što me zadržala na izbornom jeziku, pa sam kužio malo francuskog. Počeo sam na nekoj kombinaciji francusko engleskog, a koji je i ona razumijela, pa smo se napokon sporazumeli.

Zove se Gabriele, iz Nantesa je i ovdje je na prvom delu odmora, jer još ide u Italiju, te Grčku, pa natrag u Francusku. Kasnije sam saznao da ima 28 godina. Čudilo me da je sama, ali je rekla da je slobodna duha i ne voli se baš nešto vezati za nekoga.

Nakon kraćeg razgovora u moru, izašli smo na plažu, pa me pozvala da se prebacim kod nje. Nimalo se nije sramila svog golog tijela dok smo sedili u njenom delu, a u jednom trenutku se nekako naslonila na bok, te zadigla jednu nogu, te sam lepo mogao videti njenu rozu pičkicu koja je bila potpuno izbrijana.

Kako sam išao pogledom po njenom tijelu tako sam vidio da su joj se bradavice na sisama stvrdnule. A i moj se mačak počeo buditi, pa kad sam ju pogledao u oči vidio sam kako ga promatra. Zatim joj je pogled uhvatio moj i samo je pružila ruku prema meni.

Odmah sam ju prihvatio i tren kasnije smo bili u zagrljaju, te smo se ljubili dok je njena ruka već bila na mom kurcu i lagano ga drkala, dok je on samo rastao na njeno oduševljenje. Nisam joj ostao dužan, pa sam ruku stavio na njenu pičkicu i sad sam ju trljao po klitu i ulazio prstom u nju, a vadio potpuno mokar prst van.

Related Articles

Nekako me gurnula na leđa i spustila se niz moje tijelo do kurca koji je polako nestao u njenim ustima. Pušila ga je svojski usput mi milujući i jaja. Ja sam joj milovao kovrčavu i mokru kosu dok se ona nabijala ustima do pola mog kurca, a onda se samo popela na mene i namestila iznad njega.

Malo je trljala usmine po mom glaviću, a onda se počela polako spuštati niz njega. Nije mogla odmah celog primiti, već se u nekoliko navrata podizala i spuštala dok se napokon nije do kraja smestila na njemu uz uzdah uživanja.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt