Pozvao me je na kafu – Ispovesti
Ispovesti

Pozvao me je na kafu

Jedan lik mi se javio na fb. Prvo smo se dopisivali, pričamo o svemu i odjednom rekao da dodjem kod njega na kafu. Pristala sam da se vidim sa njim sve je bilo dobro dok nismo stigli kod njega u stan.

Skuvao mi je kafu, pricali smo, salili se. Odjednom mi se prispavalo, noge su mi postale teske kao olovo a u usima mi je pistalo. Rekla sam mu da se ne osecam dobro, nije mi dao da idem kuci. Onesvestila sam se na krevet od umora. Kada sam se probudila videla sam njega na sebi.

BONUS:

Ove 3 ‘sitnice’ otkrivaju ljubavnika o kakvome sanja većina žena

ČESTO VAS DODIRUJE

Naravno, u neseksualnom smislu. Naime, muškarci kojima je stalo isključivo do seksa, najčešće pričekaju s dodirima sve dok ne odvedu ženu u krevet. Pažljivi ljubavnici cijene dodir i izvan spavaće sobe: dodirne vam ruku dok razgovarate, uhvati vas za struk dok prolazite pokraj njega, uhvati vas za ruku dok vam nešto objašnjava i slično – sve ovo su znakovi da će biti pažljiv i detaljan i među plahtama.

DRŽI DO FINIH MANIRA

Ako vam uvijek otvori vrata prije nego što uđete negdje, pridrži vam kaput, pita vas kako ste i kako ste proveli dan, očito ste u društvu s pravim džentlmenom. A to je prilično velika garancija da će i krevetu biti pravi gospodin…

NIJE ŽIVČAN I BRZOPLET

Ako mu je jedino stalo da vas odvuče u krevet, vjerojatno će to željeti napraviti čim prije – pa će biti upadljivo živčan i stalno će vas požurivati. Dečko koji strpljivo čeka da mu date zeleno svjetlo, koji vas želi doista upoznati, najvjerojatnije će i u krevetu biti strpljiv i nježan ljubavnik.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt