Zaklela sam se da jedno nikada neću učiniti, ali… – Ispovesti
Ispovesti

Zaklela sam se da jedno nikada neću učiniti, ali…

Ja sam bila samo jedna obična, skromna mama iz predgrađa. Iz prve ruke sam saznala da u slučaju neverstva ima više od onog što se čini na prvi pogled. Odrasla sam pored oca preljubnika. Znala sam da je otac prevario majku mnogo puta. Svađe koje smo moja sestra i ja morale da gledamo ostavile su žig na mom detinjstvu.

Zbog toga sam, kažem, duboko prezirala varanje u braku i zaklela sam se sebi i svom suprugu da se to nikada neće desiti I ne odobravam prevaru. Ona razara brak i porodicu i duboko je nemoralna. Bila sam stidljiva i povucena, a onda sam nasla lju.avnika.

Pa ipak, uradila sam ono što sam rekla da nikada neću.

BONUS:

Ovako se seksa stojećki ili kako da vam ne izmakne tlo pod nogama, DOSLOVNO!

Zapamtite za početak da se svaka filmska scena ponavlja unedogled dok sve ne bude savršeno. Ne razbijajte glavu time što vaš seks stojećke ne izgleda filmski jer je to nemoguće. Za stvarne ljude sjedinjenje na dvije noge može biti pravi izazov jer iziskuje koordinaciju, snagu i balans. Iako te manevre nije najjednostavnije izvesti, i vi definitivno ne zaslužujete Oscara za tu ulogu, što više seks poza stojećke usavršite, vaš će intimni život biti vrući.

Seks stojećke je najbolji kad su partneri otprilike iste visine. Ako je vaš dečko dosta viši od vas, stanite na stepenicu ili bilo kakav drugi čvrsti potporanj kako biste mogli biti ‘oči u oči’. Dok jedno drugome prodirete u pogled u labavom zagrljaju, neka vaš dragi lagano poklekne da bi mogao ući u vas i potom neka se lagano uspravi.

Da biste osjetili pravo lebdenje od strasti, nagnite se lagano unatrag da bi njegova pelvična kost pritisnula vaš klitoris pri svakom prodiranju. Ako žudite za dubljom penetracijom, pokušajte stajati na jednoj nozi, a drugu zakačite oko bokova vašeg muškarca. Neka on rukom drži bedro te vaše noge da biste bili stabilniji. Vi se u ovom položaju nećete moći puno pomicati, ali on može dodati fine promjene u pokrete njišući vas naprijed-natrag.

Ako spadate u perolaku kategoriju ili on ima snagu Herakla, imate pristup za vožnju u sljedećoj okomitoj pozi – stavite ruke oko njegova vrata, neka vas podigne držeći vas za bedra ili stražnjicu i omota vaše noge oko svojih bokova. Poza će biti manje naporna i moći ćete uskladiti svaki pokret ako ste naslonjeni na zid ili kakvu drugu tvrdu površinu.

Za još malo okomite seksi raznovrsnosti stanite njemu okrenuti leđima, priljubite bedra i neka tako uđe u vas odostraga. Ne samo da će na taj način postići dublju penetraciju, nego će mu i ruke biti slobodne da se bave drugim dijelovima vašeg tijela.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt