Djevojka me varala i šutio sam i trpio – Ispovesti
Ispovesti

Djevojka me varala i šutio sam i trpio

Djevojka me varala i šutio sam i trpio, smišljao sam način kako da joj se odužim, kako da je
PATOSIRAM. Prošlo je 5 mjeseci i konačno sam sve organizovao kako valja. Odlučio sam da je jedno predvečerje odvedem u šetnju uz Savu.

Tako dok smo šetali ja sam zastao par koraka i pustio je da prođe ispred mene. Kada je vidjela da sam zaostao i da nisam pored nje, zastala je i okrenula se, a ja sam već bio na koljenima i onako romantično držao prsten i pitao je da li želi biti samo moja do kraja života… Nećete vjerovati sa velikim oduševljennjem je pristala, prišla i zagrlla me, govoreći da, da biti ću samo tvoja ljubavi, a onda je pošla da uzme prsten. Međutim istog trenutka sam prsten bacio u Savu i rekao :

Znam da me cijelo vrijeme varaš sa drugima i ovo jemogao biti početak nečeg lijepog, ali nažalost, samo je početak kraja… Okrenuo sam se i otišao, a ona je ostala sva uplakana.

BONUS:

Od sramežljivog poljupca do urlanja iz sveg glasa: Prvih 5 najslađih trenutaka svake romanse!

1. Prvi poljubac jedan je od prvih pokazatelja kompatibilnosti. I iako to ‘romantično’ prvo razmjenjivanje sline zapravo najčešće ne ispadne romantično, dovoljno je posebno da ga pamtimo zauvijek.

2. Prvi seks miljama je udaljen od prvog seksa u našoj glavi. On je nespretan, čudnog ritma, neusklađen, simpatičan, nervozan, pomalo smiješan. I on je tek početak pronalaženja onog savršenog ritma koji vas drži zajedno.

3. Prva svađa uglavnom se svodi na pokušaje izbjegavanja grubih riječi koje zapravo ne potraje dugo i svađa vrlo brzo eskalira i postaje prava svađa. Na našu veliku radost, postoji nešto što se zove pomirbeni seks!

4. Prve suze. Obično slijede nakon prve velike svađe, a prethode pomirbenom seksu. Najčešće ste vi ta koja plačete, on je taj koji zamišljeno sjedi i iskreno mu je žao, a par sati poslije ponovno se zajedno smijete kao da se ništa nije dogodilo.

5. Prvi ljubomorni ispad. Prvo pravilo svake uspješne veze je ne davati partneru razloga za ljubomoru. No na ovom se pravilu poskliznu i oni najbolji i rasprava uzrokovana ispadom ljubomore samo je pitanje vremena. Važno je zapravo odvagnuti koliko u toj ljubomori doista ima logike.

6. Prvo zajedničko putovanje savršena je prilika za istinsko upoznavanje. Kada smo izvan svoje sigurne zone i u potpuno novom okruženju, na površinu u trenu isplivaju naše najbolje kvalitete, ali i naše najgore mane.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt