Ostavila sam muža i to me koštalo mnogo – Ispovesti
Ispovesti

Ostavila sam muža i to me koštalo mnogo

Ostavila sam muža poslije 20 godina braka i to me koštalo mnogo. Našla sam duplo mlađeg muškarca.

Obećavao mi je brda i doline samo da se razvedem i da se udam za njega. Prilokom razvoda odrekla sam se svega samo da što prije dobijem papir da sam razvedena, sa sam slobodna žena. Sigurno kada se sve sabere odrekla sam se blizu 200.000 eura koliko bi dobila da sam bivšeg muža razvlačila po sudu.

Međutim, kada sam to mome lj.bavniku saopštila, kada sam mu rekla da sam se zbog njega odrekla tog novca on mi je rekao da sam luda, uzeo svoju jaknu koja je bila na stolici do njega i bez pozdrava otišao. Mislila sam prolazna faza, jer 200.000 eura nije malo, ali nakon par dana nez da mi se javio, odnosno bez da je odgovorio na moje pozive shvatila sam da je mnogo ozbiljnije.

Prije par dana sam ga srela u gradu, mislim jurila sam po gradu u nadi da ću ga sresti, i kada sam ga upitala u čemu je problem, on mi je rekao između ostalo, CITIRAM: “Pa šta misliš zbog čega sam ja sa samo 22 godine tebe sa skoro 50 činio sretnom?” Rekao mi je da sam morala uzeti taj novac, jer je taj novac bio karta moje sreće sa njim… ISKORISTIO ME, tačnije želio me iskoristiti. Sve je bila laž, SVE! Sada sam jedna izgubljena žena, imam skoro 50 godina bez ičega i ikoga na svijetu na koga se mogu osloniti. Ne znam šta da radim, nakon svega kao da sam se probudila iz nekog sna i tek sada shvatam kakvu glupost sam uradila. Kada bi mi muž oprostio, ali nakon svega što sam mu izgovorila i priznala, to je skoro pa nemoguće, ali… on mi je jedina nada.

BONUS:

I vi vidite penise u svemu? Ovaj Instagram profil zna točno o čemu pričate

Ako ste se ikad pitali postoji li neki naziv za ljude koji u svemu vide oblik penisa odnosno je li riječ o nekakvom poremećaju, slobodno se opustite. Riječ je o jednoj vrsti pareidolije, vrlo česte i vrlo bezopasne pojave ne direktno vezane za penise.

Naime, pareidolija je fenomen pridavanja smisla nasumičnim prizorima ili zvukovima, a možda najpoznatiji oblik jest prepoznavanje oblika i lica u oblacima.

U ovom slučaju, pričamo isključivo o penisima – penisima u oblacima, penisima na cesti, penisima na automobilima ili pak dobrim starim penisima u našoj jutarnjoj kavi. Pripišite to kroničnom nedostatku socijalizacije, ali netko je na Instagramu nedavno otvorio profil @dicksruletheworld, a mi smo ga kao dobri, uzorni i pošteni građani morali podijeliti s vama.

Zato, sljedeći put kad u nečemu totalno nepovezanom vidite penis, ne brinite, niste ništa prljavijeg uma od svih nas.

A dok vi uživate u prizorima, mi ćemo vas počastiti s nekoliko fascinantnih činjenica o penisu.

Prva erekcija događa se puno ranije nego što mislite. Štoviše, muške se bebe poprilično često rađaju s erekcijom, a istu je moguće vidjeti i na ultrazvuku nakon što se spolni organi u potpunosti formiraju.

Penis je dvostruko duži nego što mislite. Odlična vijest za frajere diljem svijeta unatoč tome što se onaj drugi dio nalazi unutar tijela, ali hej, činjenica je činjenica.

Ono s brojem cipela je mit. 1993. napravljeno je istraživanje i ne, veličina cipela nema baš apsolutno nikakve veze s veličinom njegovog penisa. S druge strane, u maloj mjeri ima veze s dužinom njegovog kažiprsta pa….

Tijekom REM faze sna, muškarci obično iskuse 3-5 erekcija tijekom svake noći. Iako još uvijek ne znamo točan razlog zašto se to događa, vjeruje se da se erekcija događa kako bi se spriječilo uriniranje u krevetu.

Većina frajera nema apsolutno nikakvu kontrolu nad ejakulacijom. To je djelomično tako zato što ejakulacija nije povezana s njihovim mozgom već s kralješnicom. S druge strane, mozak može igrati ulogu u privremenoj odgodi ejakulacije zbog čega frajeri nerijetko razmišljaju o nekim totalno neseksi stvarima kako bi seks trajao dulje. Nemojte im zamjeriti, to rade zbog vas

Ne postoji jedan točan smjer erekcije. Penis tijekom erekcije može biti usmjeren prema lijevo, desno, gore, dolje pa, ako ste se ikad brinuli o tome zašto njegov ne izgleda poput drugih, najčešće se ne radi o apsolutno ikakvom problemu.

Ne postoji nikakva korelacija između flacidnog penisa i penisa u erekciji kada je u pitanju veličina. Drugim riječima, ako penis u flacidnom stanju izgleda maleno, nitko ne garantira da tijekom erekcije neće znatno narasti i obrnuo; neke erekcije znaju napraviti vrlo malu razliku u veličini.

Sara Schmidt

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt