U vezi smo skoro godinu dana – Ispovesti
Ispovesti

U vezi smo skoro godinu dana

U vezi smo skoro godinu dana i danas sam saznao da me moja djevojka prije nego smo se počeli zabavljati “debelo” ismijavala i ponižavala. Čak je imala i zatvorenu grupu u kojoj je objavljivala moje poruke koje sam joj slao kojim sam joj se udvarao.

Zezali su se na moje lijepo ponašanje, to što sam je pozivao da idemo u pozorište, biblioteku, zoo vrt. Z nji i sve u toj grupi sam bio PRAČOVJEK, zaostao u razvoju i sl. Tu grupu je ugasila i pristala da izađe sa mnom kada je saznala da sam za čudo vrlo bogat, tačnije sin bogatih roditelja. To malo ko zna jer se ne ponašam kao razmaženo derište, ne razbacujem novac, ne kupujem skupu odjeću i ne vozam luksuzna auta.JEDNOSATAVNO SAM NORAMALAN MOMAK…

Ne znam kako da joj se osvetim, u jednom trenutku stvarno želim da je baš osramotim i ponizim, ali opet moj odgoj mi to ne dozvoljava… DA LI BIH MNOGO POGRIJEŠIO AKO BIH NA KRAJU PReŠAO PReKO SVEGA???

BONUS:

Način na koji flertamo može utjecati na to hoće li veza potrajati, zato nemojte odmah pristajati na sve

Related Articles

Istraživači sa Sveučilišta u Kansasu pitali su više od 5000 ljudi kako izražavaju svoje zanimanje za suprotni spol i došli do nekih zanimljivih rezultata. Sudeći prema ovoj studiji, oni koji koriste razigran stil pun fizičkog izražavanja simpatija, imaju više šanse završiti u kratkoj i beznačajnoj vezi. S druge strane, osobe kojima je svojstven ljubazan, elegantan i fin flert, najverojatnije će uspjeti pronaći ozbiljnog partnera za dugu vezu.

Istraživači su izdvojili pet različitih tipova flerta – fizički, tradicionalni, ljubazni, iskreni i razigrani. Iako nije bilo velike razlike između muškaraca i žena u odabiru nekog od ovih stilova, ispostavilo se da se žene ipak malo češće odlučuju za takozvani “iskreni” stil, koji se temelji na stvaranju emotivne povezanosti.

Tko bi rekao da i iza flerta postoji cijela znanost! Ali kad je već tako, preporučujemo vježbanje sofisticiranog zavođenja, kao zamjenu za jednostavno “nudim ti sve što želiš” nabacivanje tipovima.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt