“Muž ne ispunjava moje potrebe” – Ispovesti
Ispovesti

“Muž ne ispunjava moje potrebe”

Ne znam kako ovo da kažem ili da se požalim da muž ima baš smokija, a komšija ima veliki i to sam morala da proverim… Svake nedelje odem pokupim svoje krpice i slažem muža da idem kod bolesne majke da je čuvam ustvari, pošto mi se komšijin veliki baš sviđa za se naiživljavam i posle sam mirna.

Tako je veliki, masivan i uvek dugo traje sa njim. Moj muž ne zna za ovo. Kad spavam sa komšijom posle moj muž nema užitak, jer sam posle komšije od.aljena od života jedva stojim, niti mi se tad spava sa mužem ali moram da ispunjavam bračne obaveze. Znam da sam loša žena, ali šta da radim, kad volim velike i masivne i dugo da traje. Kad bi znali kakav je kod muža ne bi me osuđivali.

BONUS ISPOVEST:

“VOLIM KAKO SI USKA…”! Čulo se glasno kada mi je njegova “masna motka” ispunila usta

 

Kada se javio, pre nego što sam odgovorila, pogledala sam podatke. I znala da od toga nema ništa. Nisam nameravala da se udajem, pa čak ni vezujem, te mi je, sa te strane, sasvim nebitno bilo da li je neko u braku ili ne. Osim toga, imala sam svoju redovnu sex-šemu, te mi je svako novo poznanstvo bilo “može a ne mora”.

Ali, bili smo udaljeni nešto manje od sat vremena vožnje, moj posao ne dopušta dnevne izlaske na par sati, a vreme kada sam ja slobodna – noću I neradnim danima, porodični ljudi provode sa porodicom.

Bio je simpatičan, intrigantan I veoma drag. Na moju opasku da unapred znam da za mene neće imati vremena, odgovorio je kako nije jednostavno, ali ako postoji dobra volja – vreme se nekako nađe I sve se nekako organizuje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt