Današnje djevojke su pokvarene do srži – Ispovesti
Ispovesti

Današnje djevojke su pokvarene do srži

Današnje djevojke su pokvarene do srži… Moj sin ima 17 godina i neka fundra ga je jadnika prevarila i sa njim ostala trudna. Dobro dijete, zlato od djeteta, ali te današnje djevojke su neviđena ološ. Najgore što je tako pokvarena i spremna da podvali dijete kako bi ušla u bogatu porodicu poput naše.

Rekla sam mu da se ne brine i da će mama sve da riješi. Otišla sam kod te bezobrazne djevojke i naredila joj da abortira. U početku se bezobraznica bunila, kao nije kriva,moj sin kriv. Možeš mislit pored svih pilula protiv trudnoće moj sin kriv.

Onda sam joj malo oštrije zaprijetila, da ne pišem kako i čime te je bezobraznica pristala. Danas sam je odvela na kliniku i konačno riješila problem. Samo želim da skrenem pažnju majkama, roditeljima da koliko god mogu zaštite svoje sinove od bl.dnica kojih je sve više.

BONUS ISPOVEST:

OBE SAM IH ZADOVOLJIO: Oblizale su ga kao sladoled

 

živim u Bernu, Švajcarska, imam 28-m godina, bavim se prodajom novih i polovnih automobila. OboŽavam seks u troje tj sa dve žene ponekad me to skupo košta ali ćeif je ćeif. Te subote sam kao i prosli put za novac uzeo dve žene, nisu bile baš nešto lepe čak ova druga je bila i ružna ali se tako dobro jebala da ću ju opet uzeti u obzir. Došli smo kod mene u stan, malo upoznavanje imale su umetnička imena verovatno. O tome ću malo kasnije.

Ova malo mlađa je imala silikone a starija ružnije ne, imala je prirodne sise i poveću guzu. Kasnije sam je malo duže jebao baš u guzu, žena se stvarno maksimalno jebala i zaslužila je svaki franak koji sam joj dao.

Ova mlađa ona je sisala kurac kao da je sudnji dan. Onako balavog kad sam ga izvukao iz guze starije trebe ova mlađa sa silikonima lizala ga je kao sladoled i ona je zaslužilla svaki franak koji sam joj dao.

Osetio se taj njihov akcent jezika, pa sam ih pitao odakle su, rekle su mi obe. Jedna živi tu u Švici a druga dolazi povremeno da zaradi koji dinar. Onda sam prešao na ovu mlađu sa silikonima, ona je sela na mene i počela da se jebe, znala je svoj posao. Posle malo sam i nju jebao u guzu, tako je bila tesna, rekla mi je da ga retko prima u guzu ali eto primila je i moj.

Želeo sam da ih obe jebem pa su klekle na krevet a ja sam malo jednu pa onda malo drugu guzio neko vreme ali sam vodio računa da nesvršim jer kad sam bio blizu uvek bi stajao. Ova starija je bila jako iskusna, kako je samo znala da puši kurac, liže jaja i čak mi je polizala šupak, bio sam jako zadovoljan njenom uslugom.

Tražio sam i od ove mlađe da mi liže jaja i šupak, malo se protivila ali i ona mi je polizala šupak. Ipak sam kasnije odlučio da svršim u šupak ovoj starijoj i ružnijoj koja je imala perfekt guzu, a ova mlađa sa silikonima, njoj sam ga dao u usta kad sam ga izvadio iz šupka ove starije, ona mi ga je posisala za kraj.

Posle smo malo razgovarali, imena su koristile obe umetnička to nisu bila prava imena od njih dve. Starija se predstavljala kao Dana a mlađa je imala nadimak Plavka. Izgledala je kao Poljakinja ali nije bila već je nase gore list. Verovatno ću ih opet pozvati jer su bile super, obe sam ih jebao u sve tri rupe i jako su to dobro radile.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt