GURNU0 MI JE PRST, PA DVA! Mešala sam guz0m i ludela od zadov0ljstva! – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

GURNU0 MI JE PRST, PA DVA! Mešala sam guz0m i ludela od zadov0ljstva!

Andrija je počeo da se smeška i da menja boju glasa čim je ona izašla. Meni je bilo neprijatno puno i uzeh kao da operem šoljice, da bih se bar malo sklonila od njega. On me uze za ruku: “ostavi sad to i sedi pored mene”. Ja sam sela i pognula glavu. On je krenuo da mi dira koleno i drži za ruku. Pokušavala sam da mu gurnem ruku sa kolena, ali je on stalno vraćao. Uhvatio me je za bradu i podigao je da bih ga pogledala u oči: “slušaj, Ana, dušo, ako budeš pametna, tvoj dečko može ovde da bude koliko hoće, a dobićeš i veću platu, znaš da nisam cicija. A ako me odbiješ, možeš odmah da se spakuješ i vratiš za Beograd. Ovde sigurno nigde nećeš moći raditi”. Bila sam u šoku zbog te njegove pretnje. Srce mi je lupalo dvesta na sat. Uopšte nisam bila u stanju da trezveno razmišljam. Bila sam kao ovčica, nesposobna da pobegnem niti da se branim.
Video je da sam uplašena i zagrlio me:

– Dušo, nemoj da se plašiš, dođi sedi čika Andriji u krilo, pozvao me tapkajući po svojoj butini.

Ja sam polako ustala i sela mu u krilo, i desnu ruku mahinalno prebacila preko njegovog ramena. On me je levom rukom obuhvatio oko struka, dok je desnom mazio moje butine sa unutrašnje strane, sve više primičući ruku mom međunožju. Držala sam noge blago skupljene, a on nije žurio da mi zavuče ruku prema gaćicama, nego ju je vraćao do kolena. Meni je, priznajem, počelo da prija njegovo maženje. Zažmurila sam.

– Pogledaj me, rekao je tihim, dubokim glasom.

Otvorila sam oči i pogledala ga. Pogledi su nam se sudarili na trenutak. Uhvatio me je za potiljak, povukao mi glavu i poljubio me u usta. Rovario je jezikom po mojim ustima, a ja sam mu uzvraćala koliko sam mogla. Desna ruka mu je sve više prilazila mom međunožju. Osetila sam neku čudnu toplinu u stomaku. Blago sam razmakla butine i njegova ruka mi je već prelazila preko kupaćih gaćica po pici. Uzdisala sam dok smo se ljubili. Prestala sam da razmišljam i prepustila sam mu se. Pomakao je u stranu kupaći i krenuo da mi mazi klitoris. Bila sam napaljena i vlažna. Glasno sam uzdahnula. Kao da mu je to bio signal, uzeo me je u naručje, podigao i odneo do moje sobe. Spustio me je na krevet. Nastavio je da me ljubi, dok me je njegova ruka pipala i mazila svuda po telu. Smakao mi je bretelice od haljine i jednim potezom skinuo gornji deo kupaćeg. Krenuo je da mi ljubi i gricka sise, dok mi je prstom rovario po mojoj vlažnoj i napaljenoj pici. Ja sam glasno uzdisala i stenjala od napaljenosti i njegovih dodira. Spustio se među moje noge, zadigao haljinicu i krenuo da me ljubi i liže po unutrašnjoj strani butina. Raširio mi je noge i krenuo da mi liže pičkicu preko gaćica. Osetila sam da su bile mokre, što od njegovog jezika, što od sokova iz moje pice. Otpertlao mi je mašnice na gaćicama i otkrio moju obrijanu picu. Tada se nisam brijala redovno, ali zbog kupaćeg, plaže, sam to leti radila. Prelazio je jezikom preko cele pice, lizao je je i sisao klitoris, gurao jezik u picu i lizao je celu. Ječala sam od zadovoljstva. Jednom sam sa Markom imala oralnu avanturu, ali on ni izbliza nije bio vešt kao Andrija. Onda mi je gurnuo prst, pa dva, i jebao me njima dok mi je lizao i sisao klitoris. Vrtela sam guzom, dizala je, ludela sam od zadovoljstva. Ustao je, skinuo majcu pokazavši snažne dlakave grudi i malo veći stomak. Skinuo je šorc i ostao samo u boksericama. Podigao me je da sednem i nastavio da ljubi. Ruku mi je stavio na njegov kurac. Drkala sam mu preko gaćica.
– Mala, sad se sagni da mi popušiš kurac.

Related Articles

Nije da nisam očekivala, ali me je malo iznenadio ton. Zapovedio mi je kao nekoj kurvici. Ja sam ga pogledala malo začuđeno, ali mi je on glavu rukon svustio ka njegovom međunožju. Skinuo je gaće i njegov poludignuti kurac mi je bio ispred usta. Čvrsto me je držao za glavu i polako lupkao kurcem po usnama i nosu. Nisam baš videla mnogo kurčeva do tada, ali je svakako, i ne potpuno dignut, bio veći od Markovog. Uzela sam ga u ruku i počela blago da mu drkam. Isplazila sam jezik i liznula mu glavić. Uzdahnuo je u znak odobravanja. Ja sam otvorila usta i obuhvatila mu usnama glavić, ližući mu ga u isto vreme. Polako sam se spustala niz koren njegovog kurca. On je već bio potpuno dignut. Pušila sam mu najbolje što sam umela. On me je držao za glavu i mrsio mi kosu.

– Daaa, kako dobro pušiš, kurvice, govorio mi je uz uzdahe, a ja sam prestala da obraćam pažnju šta mi priča.

Počeo je da me jebe u usta i da mi ga gura dublje nego što sam mogla da primim. Gušila sam se, išle su mi bale. Onda ga je naglo izvadio i prosto me bacio na krevet.

– Sad ćeš da vidiš kako čika Andrija jebe, kurvice moja.

Raširio mi je noge i počeo da glavićem trlja po mojoj vlažnoj pici. Legao je preko mene i krenuo da me ljubi, trljajući kurcem po mojoj pičkici. Ludela sam koliko sam ga želela. Uhvatio ga je rukom, malo još glavićem protrljao i snažno mi ga zabio do kraja. Vrisnula sam od bola i zadovoljstva istovremeno. Jebao me je jakim potezima kukova. Žestoko je udarao, a meni je to prijalo jer sam mnoogoo bila napaljena. Ljubio mi je, lizao i grickao sise, vrat, šaputao mi na uvo da sam njegova kurvica. Svršila sam kao luda.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt