GURNU0 MI JE PRST, PA DVA! Mešala sam guz0m i ludela od zadov0ljstva! – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

GURNU0 MI JE PRST, PA DVA! Mešala sam guz0m i ludela od zadov0ljstva!

– Heej, Ana dušo, otkud ti ovako rano na plaži? Bila je to Milica, moja drugarica iz srednje škole. U srednjoj školi smo se dosta družile, mada mi nije bila najbolja drugarica. Bile smo iz istog kraja, a udaljile smo se zbog različite dinamike obaveza, jer je ona studirala medicinu. Bila je sušta suprotnost od mene: otvorena, atraktivna, uvek sa momcima. Malo smo pričale o fakultetu, malo o momcima i slično. Kad sam joj rekla da još nisam smislila šta ću i gde ću za leto, rekla mi je: “Pa da li bi želela da radiš sa mnom. U subotu putujem za Crnu Goru i biću do kraja septembra tamo. Znam da vlasnik traži još devojaka za rad, pa ako želiš, javi se meni. Ja ću da te preporučim”. Dodala je i to da je plata ok, da ima dosta slobodnog vremena za zezanje, a i da nam je obezbeđen smeštaj. Rekla je i da vi volela da bude sa mnom cimerka.

Potpuno me je zatekla svojim predlogom. Nisam znala šta da joj odgovorim, pa sam joj rekla da ću razmisliti i javiti joj.
Inače, prošlo leto sam radila u kafiću na Adi i nije mi bio nepoznat posao. Prvo sam sa mamom pričala i ona mi je rekla da nema problema sa tim, samo da pazim i da joj se redovno javljam. Tata je, naravno, bio protiv, ali je rekao kako odlučim jer sam već odrasla osoba (te godine sam napunila 20). Najviše me bilo trema kako Marku da kažem, jer smo nam je veza bila na početku, a obećavalo je da će biti nešto ozbiljnije. Međutim, on nije imao problema sa tim, a dogovorili smo se da dođe kad mu prođe ispitni rok.

I tako, pozvala sam Milicu, koja je već bila dole (neću pominjati mesto) i rekla joj da pristajem, ukoliko ponuda još važi. Ona je bila oduševljena:

– Znala sam da ćeš pristati. Rekla sam već gazdi za tebe. Biće nam super.

Došla sam u sledeću subotu, sedam dana posle nje. Ona me sačekala i odvela da me upozna sa gazdom. On je bio sredovečni čovek, krupan i visok, strogog, poslovnog pogleda i nastupa. Zvao se Andrija i imao je oko 50 godina. Rekao mi je za platu, šta otprilike treba da radim u kafiću i slično. Plata je bila 500 evra plus bakšiš. Nije bilo nešto posebno velika, ali je meni bilo bitna činjenica da posao nije težak i da imam dosta slobodnog vremena. Nakon tog kratkog razgovora, obe nas je odvezao do stana da mi pokaže gde ću živeti. Stančić je bio mali ali lepo sređen. Imao je dve odvojene sobice i malu trpezarijicu sa kuhinjom. Što je najvažnije, smeštaj i račune nismo plaćale. Meni se moja sobica svidela i odvažila sam se da pitam gazdu da li će biti problem ako mi dečko dođe na dve nedelje. On se nasmešio, nije rekao ni da ni ne, samo dogovorićemo se već i da se opustim.

Dani su prolazili, ja sam se brzo uklopila. Posao zaista nije bio težak, mada je bilo neprijatnih gostiju koji su davali sebi za pravo da dobacuju i nude svakakve predloge. Mene je to malo pogađalo, ali sam se samo kiselo smeškala i ćutala, jer sam dobijala solidan bakšiš. Milica je, sa druge strane, mnogo bolje hendlovala ta nepristojna ponašanja, čak ih je svojim oblačenjem i vrckavim stavom i mamila. Naravno, dobijala je više bakšiša od mene.

Ja sam sa Markom redovno pričala, a razmenjivali smo i brdo sexy poruka, jer u to vreme nismo imali smart telefone. Dogovorili smo se da dođe čim mu prođe ispitni rok i bude par dana kod svojih roditelja. Sutradan sam pozvala čika Andriju na telefon da ga pitam da li je u redu da mi dečko dođe za sledeći vikend. Bio je u gužvi i rekao da ćemo sutra o tome, ali da ne brinem.

Bila je nedelja i obe smo imale slobodan dan. Dogovorile smo se da zajedno odemo na plažu i da ceo dan blejimo tamo. Obukla sam svoj kupaći i letnju haljinicu. Planirale smo uskoro da izađemo, kada nam se javio Andrija da će svratiti da uzme neke račune i da vidi kako smo. Ubrzo je bio kod nas i seli smo u trpezariju i onako neobavezno pričali. Ja sam ga ponudila kafom, što je on prihvatio. Dok sam zakuvavala kafu za nas troje, Milica je sa njim pričala i nešto su se kikotali. Dok smo pili kafu, raspitivao se o mom dečku, koliko smo dugo u vezi, koliko planira da ostane i slično. Bilo mi je malo neprijatno, ali sam mislila da pita da bi video da li će se dečkov dolazak odraziti na moj posao. Iznenada, Milica je ustala i rekla da mora da izađe jer se dogovorila da se vidi sa drugaricom i da će se vratiti za dva sata. Ja sam je zabezeknuto pogledala: kakva sad drugarica kad je trebalo sa mnom da ide na plažu? Ona je samo skrenula pogled, uzela torbicu i istrčala iz stana. Poludela sam bila na nju.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt