GURNU0 MI JE PRST, PA DVA! Mešala sam guz0m i ludela od zadov0ljstva! – Ispovesti
Ispovesti

GURNU0 MI JE PRST, PA DVA! Mešala sam guz0m i ludela od zadov0ljstva!

Fakultet sam upisala puna entuzijazma da ga što pre završim i uspem u oblasti za koju se školujem. Kao jedna od najboljih učenica generacije u srednjoj školi, obaveze oko fakultetskih obaveza sam shvatala prilično ozbiljno, za razliku od većine mojih poznanica, pogotovu onih koje su došle van Beograda, kojima su provod i noćni život bili na prvom mestu. Sve ispite iz prve godine sam dala u junu i rešila sam da se to leto odmorim i da malo i ja uživam.

Naravno da nisam želela da mi ceo odmor prođe na Adi, ali nisam bila u situaciji da otputujem negde, jer moji roditelji, zbog frke oko razvoda i podele imovine, nisu bili u sjajnoj finansijskoj situaciji niti su uopšte imali volju da razmišljaju o mom letovanju. Imala sam malo ušteđenih parica, ali sa njima nisam imala neki veliki izbor u vezi destinacija.

Jednog jutra sam ranije ustala u nameri da odem na Adu da se sunčam dok nije velika vrućina i dok još nema gužve. Kad sam stigla, uzela sam ležaljku, naručila hladni nes, namazala se uljem za sunčanjem, stavila naočare za sunce i legla da uživam, nemisleći mnogo o planovima, već uživajući u trenutku. Sunce je blago pržilo moju još uvek nepripremljenu kožu…

Tada sam bila možda malo premršava, sa malim sisicama, ali dugim nogama i malom ali lepo oblikovanom guzom. Kosa mi je bila ravna, svetlo smeđa, prirodna, jer je još nisam redovno farbala. Nisam imala mnogo sexualnog iskustva. Nevinost sam izgubila u četvrtoj godini srednje škole, verovatno među poslednjim u društvu. Bila sam povučena i mirna devojka, čak malo stidljiva. Imala sam do tada par kraćih veza, a još nisam imala redovan seksualni život, mada sam ga želela. Osećala sam potrebu, koju sam često gasila masturbacijama. U vreme pred junski rok smuvala sam se sa Markom, kolegom sa grupe, koji je dugo obletao oko mene. Mesecima pre toga, često smo posle faxa svraćali u Bona fides na piće i pričali o faxu i drugim neobaveznim temama. Počeli smo da se sve češće družimo. Sviđao mi se puno, bio je jako fin, zabavan i duhovit, ali malo stidljiv, kao uostalom i ja. Kada je položio prvi ispit, pozvao me je u stan, u kom je stanovao sa cimerom iz svog rodnog grada, da proslavimo. Kupila sam flašu vina i otišla kod njega. Bili smo sami i popili smo skoro celu flašu, što je mene prilično udarilo, jer nisam navikla na alkohol.

Rešila sam da ja krenem prva, pošto sam videla da je on previše stidljiv da to uradi. U sred razgovora sam ga poljubila, što je on sa oduševljenjem prihvatio. Dugo smo se ljubili i on je polako počeo da se oslobađa. Ubrzo smo bili goli. Ljubio me je po grudima i nevešto dirao picu, ali mi je svaki njegov dodir prijao. Uhvatila sam ga za kurac koji je bio jako tvrd i drkala mu nežno. Pitala sam ga da li ima kondom, na šta je on potvrdno odgovorio. Bilo mi je malo smešno jer je imao problema da ga stavi, pa sam mu ja pomogla. Legla sam, raširila noge, a on mi je prišao i krenuo da gura svoj kurac u moju napaljenu picu. Morala sam mojom rukom da mu pomognem, jer nije bio baš vešt u nalaženju rupice. Tucao me je nežno i puno ljubio u usta, vrat, sise. Nije predugo trajalo, ali je bilo fantastično.

Related Articles

Osetila sam da među nama baš postoji neka hemija. Nakon svršavanja, zavukli smo se pod ćebe i dugo mazili. Tucali smo se još dva puta to veče. Mislim da sam čak i svršila. Cimer mu je u međuvremenu došao, a on me je otpratio do mog stana. U busu smo se sve vreme ljubili i grili.

Vrlo brzo smo postali pravi par. Iako smo kratko bili u vezi, skoro sve vreme koje smo imali provodili smo zajedno.

Tog dana sam na Adi bila sama, jer je Marko imao ispit. Iz dremeža na suncu trgao me je ženski glas:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt