Ne zaslužujem robiju zbog žene – Ispovesti
Ispovesti

Ne zaslužujem robiju zbog žene

Ne zaslužujem robiju zbog žene… Kada sam saznao na koji način me devojka prevarila i sa kim, odmah sam otišao po očevu lovačku pušku, ali sam u pola puta stao i sebi postavio pitanja. Ne zaslužuje ona da zbog nje robijam. Koji mi je vrag…

Uspio sam nekako da se smirim, da dođem sebi i razmislio šta da uradim. Uveče sam je pozvao da se vidimo, ponašao sam se kao da ništa ne znam.Odveo sam je u periferiji grada i počeo da je p.lim, sk.dam, a onda kada sam je istjerao iz auta, njenu odjeću sam ostavio u autu i samo sam joj dobacio kako znam da me prevarila pa otišao.

Ostala je tamo potpuno bez odjeće. Možda se takva kući i vratila, ne znam. Nikada više nisam je čuo niti bih to volio. Tako prolaze nevjerne glupače koje nemaju poštovanja prema muškarcima. Uvijek mi je govorila o svojoj velikoj ljubavi prema meni i kako me nikada ne bi prevarila. Eto koliko su pojedine žene spremne lagati.

BONUS:

Nevinost ipak ne postoji? 5 najčešćih zabluda o seksu kojima i dalje slijepo vjerujemo

Internet je prepun lažnih vijesti, priča i namještenih videa koji na jeftinu foru privlače pozornost, a onda je tu i onaj mali postotak stranica s pravim, znanstveno podržanim činjenicama.

Među takvim su se činjenicama pronašle i neke o seksu, a mi smo ih, kao apsolutni ljubitelji seksa i svega povezanog, odlučili podijeliti s vama. Nego, za koliko ste od sljedećih 5 činjenica znali od prije?

1. Nevinost ne postoji. Točnije, ne postoji nikakav test za njezino utvrđivanje. Štoviše, krvarenje prilikom prvog seksualnog odnosa nije direktno povezano sa seksom, a himen uopće ne mora puknuti da bi osoba i službeno “izgubila nevinost”. Drugim riječima, nitko vam sa sigurnošću ne može dokazati jeste li “nevini” ili ne.

2. Veličina nečijih ruku (a ni stopala) ne mora imati nikakve veze s veličinom penisa. S druge strane, postoji nekoliko istraživanja koje donekle povezuje veličinu penisa s veličinom prstiju kod njegovog vlasnika.

3. Unatoč popularnom vjerovanju, začeće kao posljedica seksa između prvih rođaka zapravo vrlo rijetko dolazi s defektima. Točnije, rizik od defekta je oko 5-6%; gotovo jednak onome u trudnoći žene starije od 40 godina. Rizik od defekta kod svih ostalih ljudi je oko 3-4%, a veći problemi javljaju se samo kada se incest događa kroz nekoliko generacija u obitelji.

4. Ne postoji nikakva fiziološka osnova za vjerovanje da je spolni odnos nekoliko dana prije velikog sportskog natjecanja štetan za sam performans. Štoviše, seks prije bitne utakmice ili natjecanja zapravo se čak i ohrabruje budući da može povisiti razinu testosterona, a samim time i poboljšati performans.

5. Žao nam je, ali G-točka ne postoji. Točnije, znanstvenici nemaju nikakav dokaz o postojanju vaginalne G-točke zbog čega je generalni konsenzus taj da je G-točka kao takva izmišljen pojam.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt