LUDELA SAM OD ZADOVOLJSTVA! Oseti0 je koliko sam vläžna te p0čeo žešće da ga na*ija... – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

LUDELA SAM OD ZADOVOLJSTVA! Oseti0 je koliko sam vläžna te p0čeo žešće da ga na*ija…

On poziva momka da priđe uz nas dvoje. Svojom rukom uzima me za slobodnu šaku i prinosi njegovom kurcu. Širim prste i obuhvatam ga, polako stiskajući ga. Prvi put to činim nekom drugom. Gledam u to čudo među njegovim nogama veliko kao u malog konjića. Zarozala sam mu kožicu, te glavić izgleda još veći. A on u mojoj šaci raste li raste.

Nabubrio i gleda prema plafonu. Po njemu poiskakale žile i kako ga moji prsti stegnu, one još više nabreknu. Glava kurca ogromna i sjajna. Izgledao je zaista zadivljujuće, po mojoj proceni oko 23-24cm. Ovakvu kurčunu sumnjam da bi bilo koja iskusna žena odbila. Za to vreme obojica me hvataju i maze po celom telu. Muž mi zavlači prst u moju mokru picu i još je više napaljuje. Izlazimo iz kupatila, brišemo se i prelazimo na ogromni krevet. Moj dragi mi se pobednički osmehuje i šapuće mi na uvo da sam kurva. Nisam se naljutila na ove reči, nego sam mu drhtavim glasom tiho odgovorila, da jesam njegova kurva. Dok sam momku i dalje držala kurčinu i nadrkavala ga.

Ležem na leđa i širim noge. Povlačim moćni kurac prema pici. Vučen za kurac momak na kolenima ulazi mi među noge. Kad sam ga dovela do ulaza u picu, veliki glavić sam protrljala po usminama, malo gore, dole pa levo, desno. Dok je on silovito pokušavao da pošto poto uđe u mene. Pritiskao je svoju glavudžu na usmine, ali nije od svoje veličine mogao da uđe i ako sam bila mokra i napaljena. A onda sam ja svojim rukama raširila usmine. Raširila sam ih maksimalno za prvi put u njoj tuđu kurčinu. Mili bože lepog li osećaja, kada polako poče da ulazi ta velika glava i širi mi picu. A ona se usminama zalepi za njega i primi ga cela sve do tvrdih i velikih jaja.

Pogledala sam u muža koji je imao facu kao kad mi priča svoje najžešće maštarije. Znači uživao je i meni dao još više smelosti da se opustim i dobro izjebem sa ovim momkom. A on zna posao. Hvata me za kukove i polako natiče na kurac. Valjda je osetio koliko sam vlažna i skliska te poče žešće da ga nabija. Moćno telo kurčine zamiče do jaja, a otuda se polako vraća sjajan od mojih sokova, da bi ga odmah vratio do kraja u nju. Dižem prvo jednu, pa onda drgu nogu i ukrštam ih na njegovim leđima.

Sva sam se nabola na njegov kurac. Pitala sam se gde mi stade ovoliko čudo. Navukla sam se do kraja i više nema šta. Telo mi se trese, šumno dišem i pomalo ječim. A onda počinjem da svršavam u seriji ludih orgazama, svakih nekoliko sekundi. Tada preuzimam komandu i nameštam se u moju omiljenu pozu sa strane. On se smešta sa strane a ja dižem nogu i dovodim kurčinu na ulaz u picu. Bez problema ulazi u mene. Sada u toj pozi, muž i ja možemo lepo da vidimo kako me jebe i rastura svojom moćnom kurčinom.

Muž polako svojom rukom mi mazi dlačice, pa klitoris i usmine, koje se ugibaju pod naletima momkove ogromne kurčekanje. Ja ponovo ulećem u seriju orgazama. Ko zna dokle bih tako svršavala, da i momak nije riknuo i počeo da izbacuje svoju spermu u mene. Polako se umirio i iz mene ispade mlohava kurčina koja me do malopre rasturala. Prevalio se i legao pored nas. Ja ispružam još raširene noge i teglim se. Znam koliko mužu prija pogled na mene. Tražim mu pogled koji uživa u prizoru i gleda u moju razjebanu pičkicu iz koje upravo izlazi potočić momkove sperme. Sada znam da je beskrajno srećan kao i ja što sam mu ispunila najveću želju, a i sama sam osetila svu lepotu promene.

Hvatam ga za kosu i privlačim u poljubac. Malo se opirao, jer je još hteo da uživa u pogledu na moju pičkicu i mene. Strasno i mazno ljubila sam ga, želeći na taj način, bez ikakvih reči da mu se zahvalim, za predivno iskustvo. I zaista sam se osećala sretno, zbog njega a i sebe. Bože koliko sam se samo lepo osećala. Nisam mogla ni sanjati da ću toliko da uživam. Ne znam koliko smo se ljubili i mazili, jer kad smo prestali tek tad smo primetili da je momak diskretno otišao. Posle toga sam se istuširala i spremila da počastim svog mužića i da mu se na najlepši način zahvalim za svu sreću koju mi je priredio

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt