GREBALA ME JE I TRAŽILA JOŠ: Dahtali smo, pretvoreni u divlje zveri! – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

GREBALA ME JE I TRAŽILA JOŠ: Dahtali smo, pretvoreni u divlje zveri!

Prelepa si, Marina… – zagugutao sam, raznezen.

– A ti si se ugojio kao prasac – nasmejala se,

– No i dalje mi se svidjas…

Ukrutio mi se istog trenutka. Znao sam ja da cu dobiti picke od nje, ali, nekako, volim kad mi se to lepo najavi…

– Hoces li da se istusiras? Ja cu za to vreme da spremim neku veceru. Imam domaceg vina, danas sam ga doneo, pa mozemo posle da organizujemo zurku za dvoje…

– Hajde da se zajedno istusiramo – nedvosmisleno me je u oci pogledala.

Nije mi trebala to ponavljati! Za manje od minuta, bili smo pod tusem, goli. Topla voda je lila po nama, a ja sam u Marinina ledja utrljavao tecni sapun i lagano spustao dlanove ka njenoj guzi. Mmmm…, kakva je to guza! Za pricu! Obla, misicava, ali ne sportska, nego, onako, prava zenska. I bez imalo celulita!

– Marko! – uzdahnula je, kad sam dlanovvima poceo kruziti po oblim poluloptama, i kad sam, kao slucajno, na njenu butinu naslonio svog vec odavno napetog macora. – Pa tebi se digao!

– Jasta – rekoh i dlan zavukoh izmedu guzova, skroz do mokrog picica. – Digao mi se, itekako! I zelim da ga u tebe stavim.. Pocela je lagano valjati kukovima, a moj dlan je naleteo na njen picic. Promeskoljila se, ja zavukoh jedan prst izmedu usnica njene pice, primila je moj klizavi prst kao sto se drag gost prima u kucu dobre domacice.

– Marko, Marko…

Pomerila se tako da je mogla dohvatiti moj kurac. Njen dlan, pun sapunske pene, zgrabio je moje meso i poceo ga snazno drkati. Jebala mi je kurac dlanom, toplim, klizavim. A ja sam nju jebao svojim prstom. I nije nam trebalo dugo da se cak i previse napalimo! Pustila je kurac, okrenula se licem ka meni, na usne mi utisnula dug, jezicav gladan poljubac, a onda sise naslonila na moje grudi, malo promesala, tek da se uveri da su dobro nalegle. Podigla je levu nogu do mog kuka, jos vise, obujmila mi bok koliko je mogla i cvrsto me zagrlila.

– Sad, sad …

Pridrzao sam rukom kurac, namestio ga na ulaz u njenu picu i, kad sam se uverio da promasaja nije moglo biti, izdigao sam se, a ona se opustila. Uklizao sam u nju uz jecaj, moj i njen, uz sve snazniji zagrljaj, uz zabacivanje glave i mrsenje mokre kose

– Moja Marina …

Uhvatio sam cvrst oslonac, ledja joj pritisnuo uz tople plocice na zidu, i poceo je jebati kao malo koju ribu do tad. Zaboravljena ljubav, propustena prilika za srecu, sta li …

– Marko, Marko …

Grebala mi je ramena, ujedala za vrat, ljubila me, jezik mi gurala duboko u usta, menjala dah sa mnom, poskakivala nabodena na kurac, ispunjena i sretna. A ja sam radio i radio, neumorno – zeleo sam da kroz tu jebacinu vratim delic izgubljene proslosti. I zeleo sam da njoj bude lepse no meni, da me na samrti ukrasi lepim secanjem i osmehom. Marina Marina, za tebe sam tad bio spreman i umreti. I ostao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt