Primetila je nabreklu IZBOČINU na NJEGOVIM PANTALONAMA! Nevaljala profesorka mu ČESTITALA PUNOLETSTVO! – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Primetila je nabreklu IZBOČINU na NJEGOVIM PANTALONAMA! Nevaljala profesorka mu ČESTITALA PUNOLETSTVO!

“Hm, kao što sam i mislila, primetila sam da se malo trljaš dole dok me gledaš tokom časa. Čula sam da si skoro proslavio 18-i rođendan, zar ne?”

“Je, jeste profesorice.”

“A ja ti nisam kupila nikakav poklon, jel tako? E, kakva bi ja to bila profesorica kad bih te ostavila bez poklona za 18-i rođendan.”

Pričala je sve droljastije i zavodljivije, i dalje sam bio pomalo uplašen al mi je postajao sve tvrđi i tvrđi. Da stvar bude još gora bio sam obdareniji od svojih vršnjaka i ubrzo sam stojao pred njom sa šatorom na prednjem delu pantalona.

“Otkopčaj se lagano i pokaži mi ga!”. Bez oklevanja sam krenuo da otkopčavam pantalone i ubzo ga izvadio.

“Hmmm pa lepo Milane, šta ćemo sad, moramo ga nekako spustiti zar ne? Inače će te videti svi u školi da ti se digao na profesoricu…”.

Kleknula je ispred mene i približila se. Osetio sam vreo dah na glaviću, mislio sam da ću svršiti tog sekunda. Napeo sam se, fokusirao da ne svršim brzo. Čekaj da krene da ti puši nemoj ovo da uprskaš. Dole je bilo sve vrelije i vrelije i odjednom sam osetio kako me obuhvataju njene vrele pušačke usne. Unutra mi je dotakla glavić jezikom i krenula da kruži a onda su usne krenule napred nazad.

Još par puta je zastajkivala kad je osetila da sam blizu svršavanja a onda je krenula da ga guta dublje i dublje.

“A jao profesorice, ne mogu da izdržim, svršiću vam u grlo molim vas usporite.”.

Osmehnila se tako još gutajući moju nabreklu kurčinu, ovaj put se neće zaustaviti. Celo telo je krenulo da mi se trese, krenuo sam, kako sam na početku i predpostavio, da bukvalno pišam spermu svršavajući. Čim je osetila da sam krenuo da svršavam progutala ga je celog. Bio mi je skroz u njenom grlu i svršavao sam još jedno 10 sekundi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt