Konsultacije kod BLUDNE profesorke Gorice! Ima oko 40-ak godina i izgleda bolje nego bilo koje mlađe koleginice sa faksa – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Konsultacije kod BLUDNE profesorke Gorice! Ima oko 40-ak godina i izgleda bolje nego bilo koje mlađe koleginice sa faksa

Uhvatio sam je rukama za njenu prelepu guzu i počeo ljubiti njene sočne usne dok mi je ona dodirivala dignut kurac. Otišla je do vrata, zaključala ih, skinula je suknju, sela u fotelju, pomerila gaćice u starnu i rekla mi da je zadovoljim. Jedva sam čekao.

Počeo sam joj lizati njenu sočnu obrijanu pičkicu, gurao prste u nju i jezik a ona me je dodirivala po kosi i tiho stenjala, videlo se da uživa u tome. Nakon lizanja ustala je, skinula i košulju, naslonila se na sto a ja sam skinuo pantalone i bokserice i nabio joj udrvljen kurac u vlažnu pičkicu od pozadi. Držao sam je rukama za njene prelepe sise i sve jače nabijao kurac u nju. Ljubio sam je po vratu, mirisao njen perverzan parfem i sve je jače jebao.

Ona je samo stenjala i smeškala se. Onda sam ja seo u fotelju a ona mi je sela na kurac i počela da me polako jaše. Lizao sam joj sise dok se nabijala na mene i uživao u svakoj sekudni provedenoj sa njom. Nije mnogo dugo trajalo jer sam bio previše napaljen i rekao joj da ću ubrzo svršiti.

Ona je ustala, spustila se na kolena i polizala mi kurac rekavši da joj slobodno svršim u usta što nisam mogao da verujem da to želi. Nakon par sekundi pušenja mlaz sperme je izleteo u njena usta a ona se samo oblizivala i uživala kao i ja. Osećaj je bio neverovatan.

Kad smo završili obukli smo se na brzinu dok neko ne naiđe a ona mi je rekla kako je prezadovoljna i kako dugo nije doživela takvo uzbuđenje. Rekla mi je da dođem na konsultacije sledeće nedelje da joj pokažem šta sam uradio po pitanju master rada i da se spremim za malo dužu jebačinu.

Usput mi je i namignula, poljubila i ispratila iz kabineta. Sad jedva čekam ponedeljak i te konsultacije i verujem da će sledećeg puta biti još žešće i vatrenije.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt