Konsultacije kod BLUDNE profesorke Gorice! Ima oko 40-ak godina i izgleda bolje nego bilo koje mlađe koleginice sa faksa – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Konsultacije kod BLUDNE profesorke Gorice! Ima oko 40-ak godina i izgleda bolje nego bilo koje mlađe koleginice sa faksa

Dok sam čekao da završi ispitivanje i ostalih studenata samo sam razmišljao o jednoj stvari, kako se konsultacije pretvaraju u jednu vrelu avanturu sa profesorkom. Završio se ispit, profesorka izašla iz sale i pozvala me je da zajedno sa njom odemo do njenog kabineta. Išao sam iza i nje i gledao je u onoj seksi suknji kako hoda ispred mene, nisam odvajao pogled od guze i lepih seksi nogica.

Kad smo ušli u kabinet rekla mi je da se raskomotim i sednem. Skinula je sako, i sela u fotelju onako samo u košuljici. Prišao sam njenom stolu da mi na računaru pokaže temu za master rad i uživao u mirisu njenog parfema. Primetila je kako uživam u tome pored nje i samo se smeškala.

Nakon razgovora o temi zamolila me je da joj malo izmasiram ramena jer je ceo dan sedela na ispitu i ukočila se od sedenja. Naravno odmah sam počeo sa masažom i rekao kako mi je jako drago ako mogu da joj pomognem da se opusti i odmori.

Dok sam je nežno masirao razgovarali smo o raznim vanstudentskim temama i požalila mi se kako joj je jako dosadno od kad se razvela od muža i živi sama a usput je otkopčala još dva dugmeta na košulji kako bih je lepo izmasirao po vratu i ramenima ispod košulje.

Opijen njenim parfemom i uzbuđen dodirom njene kože počeo je polako da mi se diže dok sam stajao iza nje. Postalo mi je malo neprijatno ali rekoh sebi ma što da ne, možda se i desi nešto. Kad sam joj rekao da nemam curu pitala me je kad sam zadnji put imao seks.

Malo sam se zbunio ali me je opustila rekavši da slobodno pričamo otvoreno o svemu i rekavši mi da ona dugo vremena nije osetila nekog muškarca i kako joj to nedostaje. Zamolila me je da joj izmasiram i noge. Zavalila se u fotelju, podigla noge na sto a ja sam je počeo masirati. Uzbudila se i ona malo od dodirivanja i počela da polako uzdiše rekavši da uživa u masaži.

Tad sam rekao sebi sad ili nikad i počeo sam je ljubiti po nogama. Ona se samo nasmejala i rekla mmmm samo tako nastavi, vidi kako sve znaš. Išao sam polako na gore niz nogu a onda je ona ustala i počela da me ljubi po vratu. Već sam se tada opasno napalio što se i videlo preko pantalona.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt