Konsultacije kod BLUDNE profesorke Gorice! Ima oko 40-ak godina i izgleda bolje nego bilo koje mlađe koleginice sa faksa – Ispovesti
Ispovesti

Konsultacije kod BLUDNE profesorke Gorice! Ima oko 40-ak godina i izgleda bolje nego bilo koje mlađe koleginice sa faksa

Imam 27 godina i još uvek sam student. Trenutno na masteru. Inače na fakultetu imamo dosta lepih i zgodnih profesorki ali profesorka Gorica je nešto posebno. Ima oko 40-ak godina i izgleda bolje nego bilo koje mlađe koleginice sa faksa. Nemam naviku da idem na predavanja ali sam na njenom predmetu išao redovno samo zbog nje. Svaki put nakon predavanja kad bih došao kući obavezno sam ga drkao misleći na nju.

Profesorka Gorica ima dužu kosu, prelepo lice i sočne usne, uvek je elegantno obučena u uskim suknjama koje idealno pokazuju njenu prelepu guzu i noge a gore nosi uvek neke seksi košuljice sa diskretno otkopčana 2 dugmeta, taman toliko da joj grudi vrlo malo vire.

Nosi seksi naočare i uvek stavlja neki izazovan parfem i kad prođe pored mene napredavanjima opije me svojim mirisom. Ono što mi se desilo pre neki dan sa njom je nešto što sigurno svaki đak ili student želi a ja evo i dalje ne mogu verovati da sam stvarno to i doživeo.

Pre par dana otišao sam na ispit iz predmeta koji predaje profesorka Gorica. Odlično sam bio sve naučio pa sam delovao krajnje samouvereno i sigurno. Lepo sam se sredio, košulja, džemper, pantalone, parfem, sve u fullu da ostavim što bolji utisak pred profesorkom.

Došao sam i ja na red, izvukao pitanje i seo ispred profesorke da pišem odgovor. Nisam se mogao baš skoncentrisati na pitanje jer me je opijao miris profesorke Gorice a pogled mi je dosta često išao ka njenim usnama i ka grudima.

Mislim da je tad upravo i primetila kako je posmatram. Inače profesorka je razvedena što mi je dodatno ulivalo nadu prilikom maštanja o njoj. Uspeo sam nekako da se skoncentrišem i napišem odgovor a nakon mog usmenog odgovaranja primetio sam da se profesorka baš oduševila.

Puno me je hvalila, rekla kako sam odlično to naučio i ispričao, kako sam se lepo obukao za ispit i kako trebam biti primer i drugim studentima. Uživao sam u tome dok me je jedna takva mačka toliko hvalila a ona mi je rekla da nakon ispita odem do njenog kabineta da se dogovorimo oko master rada jer bi rado bila moj mentor.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt