Moj muž ima sina iz prvog braka koji živi sa nama – Ispovesti
Ispovesti

Moj muž ima sina iz prvog braka koji živi sa nama

Moj muž ima sina iz prvog braka koji živi sa nama. Muž je mnogo stariji od mene, a njegov sin je samo dvije godine mlađi od mene.

Vec nekoliko puta se desilo njegovom sinu i meni da se sretnemo bukvalno bez odjeće da šetamo po kući pa nas je to verovatno i privuklo. Kada je moj muž bio na poslu, njegov sin i ja smo .. i mnogo mi se više dopada njegov sin nego on.

Čak sam sada počela pomalo da izbegavam muža a svaki slobodan trenutak posvećujem njegovom sinu. Nakon svega što sam doživela sa njegovim sinom svatila sam da bez obzira koliko muškarac imao novca ako je mnogo stariji od žene žena ne može biti 100% sretna.

BONUS ISPOVEST:

Nisam mogla da se smirim od NJEGOVE BATINE! Bila sam srećna i NAPUNJENA!

 

Koliko puta smo slušali priče, kako je neko “natakao” nečiju ženu, koja se “jebe ko luda”, a pri tome, eto, on kod kuće ima pravu sveticu i domaćicu. Da, da… kako da ne. Pola njih ne zna pravu istinu o svojoj ženici. Tako ni ja nisam znao ništa o mojoj dragoj ženici Zdenki dok mi se nije desio “sudar sa istinom”…

Bilo je to davno, još na početku našeg braka, ja bi slučajno čuo priče od prijatelja da je moja draga bila mali vrag kao devojka, što me nije posebno smetalo, dok tokom seksa nismo počeli priču o tome. Ja sam je “slučajno” upitao kako to da je tako dobra jebačica, a ona kao da je to očekivala reče: Pa ja kurac obožavam, a što čovek voli…

Nisam očekivao takvu drskost, ali sam se u momentu napalio i prestrašio. Ipak, želeo sam da nastavi, a pri samoj pomisli da ću čuti iz njenih usta kako se nabijala na tudji kurac, umalo sam svršio.

Ona iskusna kurva, odmah je to primetila i mazno mi reče: Jel stvarno hoćeš da znaš…? Vidim da te uzbuđuje. Ali nemoj posle da se kaješ, bilo je tu svega…! Pri pomisli šta ću sve čuti ostao sam bez daha, a kurac hoće da eksplodira.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt