Varam devojku s njenom majkom koja je 17 godina starija od mene, stalno razmišljam kako me gola… – Ispovesti
Lifestyle

Varam devojku s njenom majkom koja je 17 godina starija od mene, stalno razmišljam kako me gola…

Kada se našao u bizarnom seksualnom trouglu shvatio je da je u velikom problemu.

Kao da nije bilo dovoljno što je očinio preljubu, jedan Englez se našao u velikom problemu jer ima aferu sa majkom svoje devojke!

“Ja imam 25, a moja devojka 23 godine. Godinu dana smo u vezi i sve je bilo u redu dok nisam otpočeo aferu sa njenom majkom, o kojoj neprestano razmišljam”, započinje mladić svoju priču.

“Pre nekoliko meseci svratio sam do kuće moje devojke gde sam trebao da se nađem s njom. Njena majka mi je objasnila da će njena ćerka kasniti i pozvala me je da popijemo piće. Majka moje devojke ima 42 godine, razvedena je i veoma je seksi”, objašnjava on i nastavlja:

“Odmah je počela da flertuje sa mnom i hvalila je moj izgled i mišiće na rukama. U jednom trenutku se nagnula prema meni i počela da me ljubi. Iako sam pokušao da se odupre iskušenju, bilo je prekasno. Nisam uspeo ni da se osvestim i ona je već skinula gaćice i brus. Buljio sam u njene predivne grudi kao opčinjen, a ona je spustila ruke na moje grudi i počela nežno da me miluje. Izbegavala je donji deo tela i ja sam postao još uzbuđeniji”, kaže Britanac.

“Vodili smo ljubav tu, na tepihu u dnevnoj sobi a mene je dodatno uzbuđivala pomisao da nas njena ćerka zatekne usred akcije. To je bio najbolji seks u mom životu”, iskren je Englez.

“Posle toga smo još nekoliko puta imali seks, i svaki put je bilo sve eksplozivnije”, priznaje Britanac i dodaje da je sada u velikoj dilemi.

“Znam da sam napravio veliku grešku, ali to je jače od mene. Bez prestanka razmišljam o goloj majci moje devojke, koja me miluje po grudima… Umesto o seksu sa devojkom, stalno razmišljam kako vodim ljubav s njenom majkom. Jasno mi je da je sve to pogrešno jer zaista volim svoju devojku, i siguran sam da će biti mnogo povređena ako sazna za moju aferu. Ne znam šta da uradim, lomim se između ljubavi prema devojci i požude prema njenoj seksi mami”, zaključio je mladić.

Izvor: Objektiv.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt