BIO SAM SA VRELOM SNAJKOM: Rukom sam joj razmicao butinē i mazio je po procēpu u koji su upale tángicē – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

BIO SAM SA VRELOM SNAJKOM: Rukom sam joj razmicao butinē i mazio je po procēpu u koji su upale tángicē

Uspravio sam se i izvadio kurac a iz nje je krenuo potok sperme. Počela je da se smeje i rekla je: – Niko me do sad nije ovako napunio, baš mi je prijalo. – Pa trudio sam se, snajka. – Baš mi prija tvoj kurac, mislila sam da neću moći da ga primim celog, ali sam ga baš poželela i potrudila se.

– I ti si meni snajka baš prijala, nisam do sad imao ovako usku pičkicu. – Sad je imaš, možeš da je imaš kad poželš. Niko me do sad nije ovako strasno i lepo pojebao. Priznajem da me niko nije jebao većim kurcem. Bata ti ima duplo manji. Zato sam i ovoliko uska.

– Mnogo si dobra snajka, voleo bi da te imam stalno ali moramo da se pazimo da nas ne nahvataju. – Ne brini se ti, ako te ja poželim prevrnuću zemlju da te primim u ovu moju malu rupicu.

Spremili smo se i odvezli do grada, iskupovali šta nam treba i lagano vratili kući. Stigli smo ispred njene kuće i svirnuo sam bratu da mu se javim ali ga nije bilo. Dok je izlazila zamolio sam je da joj slikam to prelepo dupece da imam da ga gledam dok se opet ne vidimo.

Nije se bunila i pogledala je da nema nekog oko nas i zadigla suknjicu i ostala samo u tim prelepim tangicama. Uzeo sam telefon i škljocnuo nekoliko puta. Onda se savila napred i rukom pomerila tangice u stranu a pozadi je ispala prelepa pičkica. Nisam mogao da verujem. Škljockao sam telefonom tu prelepu pojebanu pičkicu dok se iz nje i dalje slivala moja sperma niz njene butine.

Tad sam video da je skroz luda i navučena na moj kurac kao na drogu. Znao sam da je od tad pa nadalje moja za ceo život. Poslala mi je poljubac i zatvorila vrata i otišla vrckajući tim pojebanim dupetom levo-desno, a ja sam je gledao zadovoljan i bilo mi je žao što nije trajalo još duže. Za sad toliko a ima i nastavaka, ali to drugom prilikom.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt