BIO SAM SA VRELOM SNAJKOM: Rukom sam joj razmicao butinē i mazio je po procēpu u koji su upale tángicē – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

BIO SAM SA VRELOM SNAJKOM: Rukom sam joj razmicao butinē i mazio je po procēpu u koji su upale tángicē

– Ok snajka samo se malo podigni. Ona je malo podigla dupence a ja sam skupio noge a ona je sada lagano opet sela direktno na moj kurac. Malo sam spustio svoj naslon sedišta i opet je uhvatio oko struka i sad namerno pritisnuo na svoj kurac i povukao prema sebi. Ništa nije komentarisala. To mi je bio kao znak odobravanja. Nisam više želeo da me zeza. Prešao sam u napad. Lagano sam ruke zavukao ispod suknjice i podigao je od pozadi. Sada sam lepo video te dve polulopte snajkinog dupeta kako sede u mom krilu. Kako su joj samo stajale te tangice! Ona ništa nije reagovala. Sada sam je uhvatio rukama za struk ali ispod suknjice za gole bokove i opet navukao na svoj kurac. Ona se samo nagnula napred i još više mi izbacila golo dupe nazad i sad sama pritisnula svoju ribicu na moj kurac.

Bilo je prelepo. Nismo ništa pričali. Rukama sam prešao malo preko butina i pomazio joj unutrašnju stranu butina. Samo je uzdahnula i opet dupetom mrdnula na mom kurcu. Rukom sam razmicao butine i uhvatio je sa prednje strane za pičkicu. Mazio sam joj pičkicu i osećao pod prstima procep u koji su upale tangice. Zeleo sam da je pojebem. Malo sam je gurnuo napred a kroz nogavicu šortsa izvadio kurac i sada je nasadio na goli kurac. Lagano se okrenula i rekla mi: – Nisi normalan majke mi.

– Zašto jel’ ti ne želiš. – Želim ga više nego išta na svetu. – Ti si prva počela, pa ne bi da te razočaram.

– Znala sam da ćeš da prihvatiš igru zato sam i resila da ti dam moju usku ribicu. Jednom rukom je krenula iza svojih leđa i opipala moj dignuti kurac i rekla:

– Kako je velik i tvrd, nisam do sad u sebi imala toliki kurac. Pomeri mi tangice u stranu, želim da ga osetim na ribici. To sam i uradio i sada je sedela golom pičkicom na mom kurcu. Osećaj je bio neopisiv. Mrdala je levo-desno, gore-dole. Klizila je po mojoj žili. Osećao sam da je sve vlažnija i da sve lepše klizi po kurcu. Držao sam je oko struka i gurao napred-nazad. Uživali smo oboje. Zavukao sam joj ruke ispod majice i uhvatio za sise. Bile su tako tvrde i baš su mi lepo punile šake. Mesio sam ih a ona je ritmički mrdala na mom kurcu. Imala je baš dosta užitka. Pičkica joj je klizila po mom debelom kurcu, a ja sam joj mesio sisice i uvrtao bradavice dok je ona vozila po prvi put auto i to u mom krilu. Odjednom je ukočila i skrenula u sporedni put. Skočila je sa mene i htela da pređe na svoje sedište, ali sam je ja zaustavio u tako lepom naguženom položaju. Klečala je nagužena prema svom prozoru tako da joj je dupe bilo okrenuto prema meni.

Kako je suknjica bila kratka, u tom položaju su joj se odmah videle tangice koje su otkrivale pola njene prelepe obrijane pičkice. Rekao sam joj da se ne pomera i odmah sam krenuo na posao. Prstom sam joj prelazio preko procepa i mazio tu prelepu pičkicu. Bila je sva mokra. Dok sam joj dražio usmine gaćice su joj se skroz uvukle u pičkicu i bile su natopljene picinim sokovima. Pomerio sam ih u stranu i ispred nosa mi je bila najlepša pička na svetu. Mala izbrijana ružičasta snajkina pičkica. Prešao sam prstom opet preko procepa i počeo polako da guram prstić u nju. Snajka se samo protresla i video sam sa je rešila da bude pojebana. Bila je stvarno uska. Nisam verovao da je imala toliko malu i usku pičkicu kao što je rekla. Gurao sam prst u nju a ona je sve više stenjala i upredala dupetom. Probao sam i drugi prst ali je jedva ušao.

Morao sam da je pripremim za moj debeli kurac. Znao sam da će biti teško uterati ga u ovako nerazrađenu pičkicu. Posle nekog vremena jebanja prstima i uživanja u tom prelepom pogledu rekao sam joj da legne na svoje sedište a ja sam joj došao odmah između nogu i kleknuo na gazište ispred nje. Gledali smo se pravo u oči i ćutali. Niko nije ni reč progovarao. Izgledala je tako nevino i kao da je čekala ovaj trenutak ceo život. Svukao sam šorts koji mi je pao do kolena i kurac joj je bio takoreći odmah na stomaku. Pogledala ga je i kao da nije mogla da veruje da će da je taj debeli monstrum pojebe baš istog trenutka. Uzeo sam ga u ruku i počeo glavićem da joj mazim usmine i razmičem ih. Snajka je samo zabacila glavu nazad i počela da oblizuje i gricka usne. Igrao sam se tom uskom pičkicom. Trljao sam je glavićem i palio do besvesti, dok se ona uvijala u struku i nameštala i čekala prvi ubod.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt