BIO SAM SA VRELOM SNAJKOM: Rukom sam joj razmicao butinē i mazio je po procēpu u koji su upale tángicē – Ispovesti
Ispovesti

BIO SAM SA VRELOM SNAJKOM: Rukom sam joj razmicao butinē i mazio je po procēpu u koji su upale tángicē

Imao sam snajku koja je bila baš bomba. Lepo građena, osrednje sisice, tanak struk i lepo okruglo dupence. Izrazita crnka, lepa slatka faca, baš je bila milog izgleda. Stalno je nosila tangice ili bokserice i redovno se utezala u helanke ili kratke suknjice. Moj i njen odnos je bio više nego otvoren. Pričali smo uvek o svemu i svačemu. Nije bilo tajni između nas.

Krenuo sam prema gradu kad vidim ispred mene se kreće neko lepo dupence i polako usporim otvorim prozor i kažem: – Alo ti mala što tako izazovno vrckaš tim dupencetom, treba li ti prevoz? – Eto vidiš kako mi se hoće, samo mi još kaži da ideš prema gradu. – Pa vidiš da sam stao, hajde upadaj. – Samo mi kaži jel’ si stao zato što si video snajku ili zato što si video dupence koje želiš da povezeš i pojebeš? Ostao sam bez teksta jer se nisam nadao takvom pitanju, ali sam je onako odmerio lepo i naravno našao odgovor. – Pa sad snajka, kako se uzme, ako bi izuzeli to da si mi snajka sigurno bih te i pojebao. – Nisam se ničemu drugome od tebe ni nadala – reče mi onako kroz smeh.

Bila je obučena u kratku suknjicu i top majičicu koja joj je baš lepo isticala lepe sisice i njene prelepe bradavice. Pošto je imala čvrste sise većinom nije ni nosila brushalter. Vozili smo se tako, pričali ali je bila malo opuštenija nego inače. Pričali smo o tome kako treba da polaže da se ne bi više zezala sa busom tamo-ovamo. Odjednom iz vedra neba me priupita: – A mogao bi ti meni malo da daš da ja vozim. – Mogao bih snajka ali jesi li ikad vozila sama? – Nisam ali bi mogao ti da mi pokažeš.

– Ma nije problem nego je gužva ovde u saobraćaju. – Pa možeš i onim zaobilaznim putem što ide preko sela i taman da probam pošto mi ovaj moj nikako ne daje auto. – Pa ako si baš rešila, hajde. Zaustavio sam auto i izašao napolje a ona je samo prejahala preko menjača i sela na moje sedište. Polako sam joj objasnio kako treba ali nikako da krene. Uvek joj se auto ugasi. Opet pokuša ali se opet ugasi i definitivno nije joj polazilo za rukom. Rekao sam joj da pređem da ja vozim jer ovako nikako ne ide. Otišao seo, i taman da krene kad će ona opet: – A mogla bih da probam sad ispred tebe. Mozda će da mi bude lakše. Samo mi ti pusti kvačilo da krene. – Pa hajde i tako da probamo.

Počela je da se raduje i polako počela da prebacuje nogu preko i sevnuše joj, baš sam lepo video, crne gaćice i prelepa u njima utegnuta ribica. Odmah su mi misli odlutale. Polako jednu pa drugu nogu i za tili čas je bila u mom krilu. Polako sam joj objasnio kako treba i pokrenuo auto. Bila je presrećna. Sedela je u mom krilu ali od truckanja od seoskih puteva je počela da mi nadražuje kitu.

Počeo je kurac nevoljno da mi se diže i verujem da je i ona to osetila. Zazvonio joj je telefon i ja sam se javio pošto je ona vozila. Bio je to njen muž a moj brat. Rekao sam mu da je vozim do grada i tu smo se nešto raspričali a ona je počela lagano da mi mrda dupetom sve više u krilu kako bi osetila kurac lepše. Sad sam već znao koliko je sati ali sam pričao sa njim i pravio se da ništa ne primećujem. Dok sam ja pričao sa njim ona je lagano upala dupencetom između mojih nogu i suknjica joj se malo zadigla i sada su joj butine skroz bile gole.

Pošto je sedela ispred mene nisam mogao baš lepo da ih vidim pa sam se malo naginjao nad nju kako bih joj lepše video gole nogice. Kad sam završio ona se samo cerekala i pitala jel’ sme malo brže. Kako je brže vozila sve je više po neravnom putu truckala kola i mahinalno sam je uhvatio oko struka i držao ispred sebe. Ona se samo nasmejala i rekla: „Zete ja kao motor da vozim drži se ti malo bolje”. Ja sam to iskoristio i ruke spustio maltene skroz do suknjice. Malo po malo joj se suknjica zadigla skroz do pojasa i sada sam od pozadi kad se odmaknem od nje video njene tangice. Uvalio sam se u sedište i uživao u njenom tankom struku dok je ona rekla: – Zete nisko mi je ništa ne vidim sletećemo negde, podigni me u krilo, upala sam ti između nogu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt