Pokušala mi je podvaliti bebu – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Pokušala mi je podvaliti bebu

Ni Jelena ni ja nismo hteli da ostane na vaćarenju. Potpuno nam je svejedno bilo što su oboje pored nas, zapravo samo nas je dodatno ložilo to, tim pre jer je bio mrkli mrak. Ustala je, u kratkom pokretu spustila, a zatim i skinula tangice preko jedne, zatim i druge noge, ali tako vešto ispod duge haljine, da nisu ni Danica ni Vuk videli pičkicu. Zabacila je haljinu preko mene i opkoračila me.

Ispod njene haljine ja sam otkopčao pantalone i spustio gaće. I Danica i Vuk su videli šta radimo. Bili su u šoku, ali su se pravili da ne vide. Jelena se polako spuštala na moj kurac gledajući u Vuka koji je ljubio Danicin vrat i mazio je po dupetu. Skliznula je niz kurac i uzdahnula, a onda počela da meša i ljubi se sa mnom. Namerno sam je jako navlačio ali polako, bilo je očigledno da se jebemo. Da bude još očiglednije, Jeleninu haljinu sa prednjim kopčanjem sam otkopčavao dugme po dugme i oslobodio njene grudi (naravno da nije nosila brus). Počeo sam da joj ljubim i masiram savršene grudi i sisam velike bradavice, dok ona meša na mom kurcu.

Da li je piće učinilo svoje ili smo i mi pomogli tome, ali Danica i Vuk su bili toliko napaljeni da su rešili da se pojebu pored nas. Vuk je spustio pantalone, a Danica je spustila svoj šorčić i gaćice, okrenula mu leđa i sela na njegov kurac tako otpozadi. Oslobodila je jednu nogu iz šorca dok mu je bila na kurcu, a zatim i drugu. Njena savršeno glatka pičkica je klizila na njegovom takođe glatko obrijanom kurcu. Lagano se nabijala skroz zatvorenih očiju. Bila je potpuno u ekstazi dok mu je lomila kurac kukovima. On se naslonio na stepenice i uživao u pogledu na njeno dupe, ali i u pogledu na Jelenu koja je i dalje suvereno mešela na mom kurcu potpuno oslobođenih grudi i sada skrooz podignute haljine tako da joj se vidi dupe.

U nekom trenutku, budući da su bile na par santimetara jedna od druge, Jelena je polako prešla prstima preko Danicine butine, polako preko stomaka, grudi do njene brade. Prstom joj je dotakla dno brade i okrenula joj glavu ka sebi. Danica je otvorila oči zavodljivo, a kada su se Jelenine usne polako približile na milimetar od njenih, olizala je usnu gornju i prepustila se savršenom i dugom poljupcu sa Jelenom.

Dugo su se ljubile, dok smo Vuk i ja uživali u pogledu. U toku poljupca, Jelena je polako prstima krenula niz njeme grudi, stomak do pičkice. Pogledale su se, a Jelena je počela da joj mazi pičkicu u kojoj je nestajao Vukov kurac. Poljubile su se opet. Jelena joj je mazila pičkicu, ali sve češće su prsti završavali i na vukovim jajima.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt