Pokušala mi je podvaliti bebu – Ispovesti
Ispovesti

Pokušala mi je podvaliti bebu

Cura koja je za mene bila avantura, prvod za jednu noć mi je htjela me privuci na trudnoću,a a bila je sa nekim idiotom. Pokušala mi je podvaliti bebu, jer finansijski dobro stojim, tačnije moj tata je mnogo bogat. Klinka nije tada nije imala ni punih 18 godina. Pustio sam je da se porodi, a onda lijepo uradio test očinstva pa je sve izašlo na svjetlo. Jednostavno je bilo nemoguće da ja budem otac toj bebi, jer se vrlo dobro pazim kada sam sa jeftinim “damama” poput nje. Kada su to saznali njeni roditelji odma su joj okrenuli leđa, odrekli su je se, idiot koji ju je napumpao nije želio priznati to dijete i ostala je sa samo 18 godina potpuno sama, sa tom svojom djevojčicom, naravno.

Nekako sam se osjećao odgovornim za to njeno stanje, ipak je zbog mene sve to sebi uradila, tako da sam odlučio da je pokušam spasiti i da joj finansijski pomažem da prebrodi te teške dan. Tatu sam nagovorio da joj damo jedan stan da živi u njemu, inače bavimo se gradnjom zgrada tako da imamo mnogo ne prodatih stanova. Prvu godinu dana sam joj pomagao finansijski, hrana, odjeća, računi, pelene… znači sve. Nakon toga sam joj našao posao u jednoj osiguravajućoj tvrtci. Ubrzo nakon toga su joj i roditelji oprostili, vratili je kod sebe. Ta djevojčica u septembru kreće u školu… normalna, vesela djevojčica, prelijepa na mamu i često razmišljam kako bi jadna završila i gdje da ja tada nisam prešao preko svega i nisam njoj i njenoj mami pomogao kada im je to najviše trebalo?

BONUS ISPOVEST:

 

UŽIVAO SAM DOK JE ZAVODLJIVO PLESALA: Bila je vlažna i strastvena, počela je meša i ljubi se sa mnom…

 

Moj mladi kolega Vuk je i to i prethodno veče izašao sa mnom i sa Jelenom na festival. On je apsolutno ljubitelj iste muzike i istog provoda kao i mi i nije bilo razloga da ne odemo zajedno. Provod je stvarno bio fenomenalan obe večeri. To drugo veče upoznao se i vrlo brzo spetljao sa malom Danicom, devojkom koja je i izgledom i načinom na koji igra plenila. Zanemarila je svoje društvo i pridružila nam se. Ona i Vuk se nisu odvajali jedno od drugog. Igrali su, skakali, pili, ali i flertovali i vaćarili se svo vreme. Međutim iako su oboje bili mlađi od nas 13 godina, pratili smo ih energijom u potpunosti. Bukvalno su bili oduševljeni. Zadnjih pola sata Jelena i Danica su igrale zajedno i moram reći vrlo zavodljivo.

Iako smo svo četvoro bili vrlo umorni, kada se proigram završio, nije nam se išlo kući. Kupili smo bocu žestine i po dogovoru se uputili na kej koji je bio nadomak. Odlučili smo da ne sedimo na klupama, nego da se spustimo dva nivoa niže na stepenike bukvalno pored vode. Ćaskali smo, smejali se, cirkali, a njih dve su pušile i elektronske cigarete. U nekom trenutku smo se isključili i svak se povatao sa svojim partnerom. Sedeli smo jedni do drugih. Danica je sedela pored Vuka i ljubili su se-

Jelena je sela meni u krilo. Imala je na sebi dugu cvetnu haljinu. Usku oko tela, a široku ispod kukova. Opkoračila me je, sela bukvalno gaćicama u moje krilo a ostatak haljine prebacila okolo, tako da se nije videlo ništa. Ali mi nismo želeli da se ne vidi ništa. Moji prsti su uveliko radili ispod njene haljine, mesio sam joj guzu tako da se haljina povremeno pomerala toliko da sevne butina ili čak i guza u tangici. I Jelena i ja smo primetili da Vuk svako malo baca pogled krišom na Jelenu iako je i Danica sada već bila u njegovom krilu. I Jelena je uzvratila poglede njemu, ali se sa mnom sočno ljubila i mazila i sve očiglednije trljala pičkicom o moj nabrekli kurac.

Da se razumemo. Danica je fenomenalna pička. Visoka, izuzetno vitka, dugih nogu, lepe male guze, skladnih grudi, savršeno preplanula, duge ravne smeđe kose do dupeta i tako puna stila. Bila je tako mlada i puna energije. Bukvalno svakom bi se digao kurac na nju, naročito zbog načina na koji priča. Međutim, moja Jelena je u odnosu na njih dvoje bila MILF. Visoka, jake butine, uzask struk i široki bokovi, velika obla čvrsta guza, ravan stomak i sada već baš velike silikonske grudi. Prirodno pune usne i naočare za vid su joj davale posebno kurvanjski izgled. Naravno da je gledao u nas i naravno da mu se kurac dodatno digao zbog toga.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt