Kad se tašta skinula prvo mi je svasta proslo kroz glavu – Ispovesti
Ispovesti

Kad se tašta skinula prvo mi je svasta proslo kroz glavu

Na more treba da krenemo ja,zena i klinac i moji tast i tasta. Tasta je bila zena od 40 god.Kako sam se mlad ozenio,a i ona mlada udala i dobila dete bila je starija od mene 15 god.

Prvi put kad sam je video ona stvar je počela da mi eksplodira. Srednje visine,lepih grudi dobra 4,ali ono sto je bilo savrseno na njoj bila je njena zadnjica. Nekoliko dana pred polazak na more,zeni iskrsnu nesto na poslu i morala je da ostane jos kuci,pa da dodje sa klincom tek 2 dana posle ugovorenog polaska.Kako ne bi izgubili smestaj dogovor je pao da ja i tasta idemo kad je i trebalo,a zena da ne bi dolazila sama sa klincom ostace i tast da dodje sa njima.Cim sam to cuo odmah mi je svasta proslo kroz glavu,ali i tasta je bila vidno srecna.

Spakovali smo se i krenuli ja i moja tasta.Od samog polaska primetio sam da je obukla haljinicu iznad kolena koja je otkrivala njene prelepe butine.Posle dugog putovanja stigli smo i na primorje.Izmoreni od puta dogovorili smo se da se istusiramo i legnemo da odmaramo,taj dan da se ne kupamo.Posle njenog tusiranja odlazim ja i vracajuci se u sobu primeti da me tasta sacekala u gacicama i brusu.

Rekoh joj nisi jos legla,gledajuci joj pravo u si.e i prelazeci ocima preko celog tela. Rece mi cekam tebe i nasmeja se. Nesto sam se ukocila od ovolike voznje pa ako bi mogao da me izmasiras bilo bi dobro.

Znao sam da je to prilika i rekoh joj sve za moju tastu,a ona samo pogleda ispod oka kroz blagi osmeh. kako sam bio u boxericama, moj alat je napravio lepu izbocinu. Ona leze na ledja,otkopca brus i kaze lakse ti je ovako da ne kidas ruke. Uzeo sam mleko za telo, stao pored kreveta i sipao po njenom lepom telu. Stajajuci ispred njene glave,pohotno je gledala u moj alat Rece mi izmasiraj mi i noge,bas su se ukocile poceo sam da je masiram ledja, ali sam jedva cekao samo da sidjem do zadnjice.

Posle nekoliko minuta presao sam na masazu butina. Osetio sam ubrzano disanje taste koja kao da je bila na sedmom nebu. Lagano sam joj mazio butine spustajuci se sve blize. Mojim priblizavanjem se samo povecavalo uzdisanje na sta mi je rekla ako ti je lakse ti skini i gacice.Podigao sam je, okrenula se i izbacila veliku zadnjicu ka meni. Jednim potezom sam uleteo u nju,a ona je samo jauknula.

Poceo sam da je nabijam sto sam jace mogao a ona je samo stenjala i primala bezobrazno i pohotno. Legli smo jedno pored drugog i gledali se. Rekla je zete o ovome sam oduvek mastala ali mi se sad zelja ispunila, kako si me ra*valio ne mogu da ustanem.

BONUS ISPOVEST:

MAZIM JE I RUKA MI KRENE DOLE NIZ NJENU SUKNJU: Osetila je snažan naboj mog mačora!

 

Sve je počelo i desilo se davno, pre par godina. Porodila mi se žena i ja posle radosne vesti pozovem sve na proslavu rodjenja deteta.

Već sam bio pod dejstvom alkohaola kada su počeli da pristižu gosti,cepanje cestitanje trajalo je to nekih dva sata.Slušali smo muziku i bili svi lepo raspoloženi… U jednom trenutku krenula je balada i kuma me je pozvala na ples, i ako ne volim da polesem pristao sa. Svetlo je bilo prigušeno i plesalo je još parova. U ritmu muzike smo se njihali kuma i ja, nešto mi je pričala a ja nisam ni slušao, osećao sam njen miris i toplotu. Njene Grudi i bradavice su se jedva dodirivale o mene. Ruke sam držao na njenim malo jačim kukovima, sve je to počelo da me uzbudjuje. I da se budi moj ponos.

Tela su nam se jedva dodirivala, ali to me je sve više palilo. Nikad do tada nisam reagovao na kumu u tom smislu bila je dobra riba, ali je nisam tako doživljavao, već kao kumu, prijateljicu moje žene,moja batina je već bila polu ukrućen. I dodirivao sam jedva kumin stoma. Bio me je blam ali me je to još više palilo. Kuma je pričala sad sam već čuo kako je divno biti otac, a moj k**c je već bio toliko tvrd da ga je već sigurno osetila na stomaku. Ponašala se kao da se ništa ne dešava. Kum njen muž već pijan samo je cugao i mislim da nas nije ni video od alkohola. Ja sam se malo jace naslonio na nju. K**c kao kamen cesao se o njen stomak. Prijalo mi je.Pesma se završila, a ona je rekla može jos jedan sentiš.Neko je pustio još jednu baladu, a ja sam se još više pribijao uz nju.

Počeo sam da osećam njene pokrete, i nogu sam mali gurnuo medju njene noge. Ipak sam pazio da ne bude napadn, bio sam n**a ona je još vise se pritisnula o mene. Muzika je prestala i ja sam se odvoji od nje i brzo ustao u kupatilo. K**c je bio toliko tvrd da sam ga odmah bacio pod česmu i ladnu vodu.Jedva se smirio i smanjio.Polako sam ispraćao goste. Kum je već pomalo dremao a kuma je rekla da ce ostati da mi pomogne da malo sredom haos, ja sam se trudio pred malo ostalih gostiju koji su odlazili da kažem da nema potreba, insistirala je i tako poslednji gost je otišao ostali smo sami kum koji već spava uveliko kuma i ja.

Bila je u haljini lepršavoj iznad kolena i kratkoj majici koja je mrvicu otkrivala go stomak. Počela je da skuplja čaše i tanjire, ja sam joj pomagao cesto smo se dodirivali u prolazu. Ja sam se par puta očešao o njenu guzu ona je osetila moje uzbudjenje. Ali i dalje kao da se nista ne dešava. Počela je da Pere sudove. Guza je bila malo izbačena gledao sam je par minuta. K**c je već bio kao kamen. Prišao sam odpozadi i stao iza nje . Bila je ispred mene gurnuo sam ruke i poceo da joj dodajemo sudove…bila je ispred mene i prali smo sudove. Ja sam već se naslonio na nju i moj k**c je bio na njenoj guzi. Tačnije na procepu. Pricala je u daljini nešto, ali je guzu malo natrćila ka meni, k**c je već debelo osećala ga je.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt