“Našao sam se u neugodnoj situaciji” – Ispovesti
Ispovesti

“Našao sam se u neugodnoj situaciji”

Majka moje devojke je bila kod nje u stanu na par dana. Devojka mi je rekla da ide u subotu u podne nazad. Ja se fino sredio i kontam da iznenadim devojku nekim poklonom, brzom hranom i dođem oko 3.

Pošto imam ključ od stana, lagano otključam i odem do sobe, otvorim vrata i vidim sveže istuširanu žensku osobu, krenem da je lupim po dup.etu i začujem njen glas iz druge sobe kako govori “mama požuri, zakasnićeš i na ovaj bus” …

Kada se žena okrenula, meni se smrklo. One izgledaju kao sestre i u vešu je jako teško razliku napraviti.. Blam me je progutao, a i sada nakon dvije godine me je sramota.

BONUS ISPOVEST:

 

POMERIO MI JE TANGE U STRANU I ZAVUKAO PRSTE MEĐU MOJE NOGE: Dala sam pun gas jer sam znala šta će biti kod kuće!

 

Bila je to jedno sasvim lepo veče. Bio je na poslovnom putu i zamolio me je da dođem po njega na aerodrom. Čim sam ga ugledala potrčala sam mu u zagrljaj.

Toliko mi je falio da sam ga strasno poljubila i gurnula mu jezičinu da sam se sva napalila.

Seli smo u auto i krenuli kući. Dok sam žustro mienjala brzine osetila sam lagane dodire po nozi. Njegove dodire koji su mi prijali i to ubrzo su mi jako počeli prijati kad mi je lagano zadigao usku crnu suknju koja je ocrtavala moje jebozovno telo.

Ojetila sam kako mi lagano sklanja tangice u stranu, počela sam da nenormalno vlažim.

Tako je znalački počeo da trlja moju pičkicu dok sam ja sve više pritiskala gas. Otkopčao mi je košulju i uvukao svoju ruku u moj brus i na sam dodir bradavice su mi nabrekle. Počeo je da me žustro zadovoljava i naravno nije mi dao da svršim, nije mi dozvolio da dođem do orgazma.

Brzo smo stigli kući. Ušli smo u stan i već na vratima smo počeli da se skidamo, opako se ljubeći.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt