Kako ću ovo podnijeti? – Ispovesti
Ispovesti

Kako ću ovo podnijeti?

Odlična sam učenica i pred kraj prošle školske godine dok sam pohađala dodatnu nastavu i pripremala se za takmičenje iz biologije počela sam … sa mojim profesorom. Nije me prisilio, željela sam, ali…

Našu “vezu” smo održavali cijeli raspust i ne znam kako prije dvije sedmice saznala sam da sam trudna. ON JE 100% otac jer ni sa kim drugo nisam bila. Odmah sam otišla do njega i rekla mu da sam u drugom stanju, a on mi je mrtav hladan rekao da to nije problem i da će mi organizovati kod njegovog prijatelja doktora da abortiram. Ono što je problem, JA ŽELIM DA RODIM OVU BEBU!

Nisam mu to još rekla, ali stvarno želim. Beba je plod ljubavi i ništa nije kriva da bi je ubili. Znam da bi to donijelo mnogo problema i meni i njemu, ali kako smo zabrljali tako treba i da ispaštamo, MI, a ne nedužno biće koje raste u mom stomaku.

Imam još vrmena da razmislim, a nadam se da ćemo naći soluciju da iznesem trudnoću.

BONUS ISPOVEST:

 

Obeleži me da budem samo tvoja – grcala je! I EVO ČEKA ME SVAKU NOĆ U HALTERIMA!

 

Inače je mlađi od mene jedno petanaest godina i dolazi iz grada sa juga. I pre nego što se oženio voleo je da trguje svim i svačim. Stalno je išao na sajt za internet kupovinu, vukao neke pakete, slao na poštu, tokom radnog vremena ažurirao svoju ponudu, fotografisao.

Kao što rekoh oženio je svoju vršnjakinju iz kraja. Doneo nam neko posluženje i gurao nam u ruke fotke sa venčanja. Boleo me kurac da gledam njegove jebene rođake ali mlada mi je privukla pažnju.

Vitka kratkopodšišana plavuša od svojih 25 godina privlačila je pažnju i izazivala bludne misli. Nikako nisam mogao da zamislim mladog kolegu kako je jebe. No, šta je tu je. Njegova je.

Počela je jesen i on je počeo po kancelariji da nudi domaće proizvode. Kobasice, slaninu, domaći sir, ajvar… Čak je u kancelariji na zidu istakao i cene.

Naručio sam nešto sitno. Kilo ovoga, kilo onoga. Sve u svemu za samca jedna pristojna količina klope za mesec dana.

– Čuj, ajde da ti je ne učem ovo, pa ti da tegliš kući, nego će ti moja žena u subotu kolima dobaciti. Ako se ne varam radi blizu tvoje gajbe? – reče mlađani kolega.

Rado sam prihvatio ponudu. Ionako mrzim da teglim. O mladi nisam ni razmišljao.

Došla je i subota.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt