Moja supruga je 22 godina mlađa od mene, ja imam 45, a ona samo 23 godine – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Moja supruga je 22 godina mlađa od mene, ja imam 45, a ona samo 23 godine

Ušla sam sa njim u spavaću sobu, kada se raskomotio, sela sam mu posred face. Pičkicom sam trljala njegove brkove, ah koliko me je to uzbuđivalo. Prstićima je kolutao oko mog zadnjeg kolutića a ja sam sve žustrije nabijala svoju mokru pičkicu po njegovoj faci, po ustima, nosu, čelu.

Kada je izvadio jezik i zagolicao mi klitoris odmah sam svršila.

Onda sam se ja spustila! Ah kako to volim.

Počnem sa oprobanim forama, oližem ga celog pa poljubim glavić i stanem. Duvam u njega nežno a on gura kukove, hoće pušenje fala bogu al ja ne dam, nego se spustim niže i počnem da mu ližem matora jaja, da ih ljubim, pa stavljam unusta jedno pa drugo, a kurac držim čvrsto u korenu, pa ga prodrkam malo pa opet stegnem. On nešto stenje, frkće ali ja se ne obazirem, oližem jaja pa se vratim glaviću.

Sad ga stavim u usta, zatvorim usne preko njega i vlažim ga pljuvačkom, po malo jezikom oblizujem pa ga opet pustim napolje, stegnem rukom u korenu i pogledam matorog bludnika u oči. A njemu samo sevaju beonjače. Jebaću ti ja mater pomislih, ti ćeš da se najebeš piletine, pička ti materina perverzna, pa navalim da ga pušim onako idiotski, brzo, da cepam glavom gore dole i levo desno, da palacam jezikom po njemu.

Matori sad stenje i vidim da se spremio da mi saspe dobru količinu sperme u usta a ja se ne dam, stanem i stisnem ga u korenu krvnički. A on počne da se cima, prevrće očima, da balavi i stenje a ja nedam da mi svrši, ne dok ja ne dozvolim. Sačekam da se badža smiri i prizove malo sebi, da oladi pa ga ja uzjašem i polako se ponovo nataknem na kurčinu.

Uhhhh, što je slatkoooo, prostenjem da ga napalim još malo. Ma vole to muškarci, da ih hvališ i timariš.

Joooj, što ti je dobra kurčinaaaaa, joooj, matoriiii

Počnem da se nabijam i cvilim a moja mala se sva navlažila, ukusni potoci cure niz nju pa preko njegovih jaja. Nabijam se ja polako ali do kraja pa nazad skoro da ispadne čudovište pa opet, pa se nabijem do pola pa zamešam, da ga malo slomim, uvijam kukovima pa se nabijem do kraja i picu naslonim na njega pa trljam pomahnitali klitoris o njega.

Uhhhh, i sad se napalim kad se setim. Pa tako radim neko vreme dok ne počne novi orgazam da me trese a on perverznjak jedan, uhvati me za kukove i počne odozdole da bode i hefta, i bode i hefta i zamisli kad sam već počela da se tresem on stane da me puni salvama sperme duboko u mojoj unutrašnjosti, i takav me je orgazam spucao da sam se skoro onesvestila sa balavim kurcem duboko u sebi.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt