Kako da neočekivano napalite vašu partnerku – Ispovesti
Lifestyle

Kako da neočekivano napalite vašu partnerku

Red je da se gospoda revanširaju za prošlonedeljni članak! Stoga, odigrajmo ”uzvratnu” utakmicu, fudbalskim rečnikom rečeno!

Jer neočekivana iznenađenja su ono što se pamti!

Iznenadite je ovim brzim ali efektnim seksi poslasticama i probudite taj uspavani libido. Neka plamti večnim plamom ta seksualna vatra među vama.Iznenadite je ovim brzim ali efektnim seksi poslasticama i probudite taj uspavani libido. Neka plamti večnim plamom ta seksualna vatra među vama.

Podelite sa njom svoje najprljavije, najperverznije misli o njoj!

Šapnite joj ih na uvo, dok ste joj blizu, tako da može da oseti vaš vreo, vlažan dah, dok je dodirujete nežno rukom. Naravno, neočekivano, na isto takvom mestu i situaciji. Budite sigurni da nema kontakta očima među vama tom prilikom, tako da nema pritiska i obaveze da vam odgovori. Jer žene vole da se prave da se ljute na takve opaske. U fazonu, kako si prost! A, u stvari, upalila se u trenutku živa vatra u njoj i laska joj. Neviđeno. Toliko da već klizi niz stolicu. Ali ne pitajte zašto. To je ženska stvar. Nek to bude naizgled nehajno.

Obrijte joj noge dok se kupa!

Uzmite brijač iz njenih ruku i započnite lagano, nežno i pedantno tu seksi igru. Ona sedi na ivici kade, lavaboa ili leži u kadi tople vode, punoj mirišljave sapunice. Vi sedite pored nje na ivici kade. Ili još bolje, neka to bude dok oboje ležite zajedno u kadi. Neka vaše ruke klize niz njene vlažne noge. Milujte nežno njena bedra, dok ih sapunjate penom za brijanje. Ne razvlačite previše njene noge i ne dodirujte osetljive delove. Samo ih gledajte. Sam pogled na vas dok je gledate biće dovoljan da se vaša partnerka napali u trenutku. Pride, vaša nežnost, pažnja i požrtvovanost.

Jeste li probali da koristite vibrirajući prsten za penis tokom seksualnog odnosa?

Navucite prsten na vaš penis pre nego što penetrirate u nju. Stisnite njena bedra i držite je blizu sebe tako da vibrator bude prilepljen za njen klitoris neko vreme, zatim nagrnite na nju žestoko, umesto tradicionalnog potiska napred-nazad. Voleće vas doveka!

Igra ledenim kockama!

Neka legne gola na leđa, vezanih očiju tkaninom, dok povlačite kockicom leda niz njeno telo, od vrata, dalje niz dojke, oko njenih bradavica, preko stomaka, sve do intimne zone, niz unutrašnji deo nogu, do nožnih prstiju. Obuzdajte joj ruke. Ako treba, vežite joj ih! Neka ječi! Uostalom, čemu služe te roze lisice koje ste joj još davno kupili za Dan zaljubljenih?! Sigurno ne za sakupljanje prašine!

Ponašajte se kao pećinski čovek!

Jeste, opiraće se, udarati vas, protestovati, govoriti da ste grubijan i prostak, ali ne zadugo!

Zgrabite je, iznenada, dok usisava ili riba kupatilo, radi za kompjuterom, podignite sa zemlje tako da joj se pamet pomuti u trenutku, bacite na krevet, strgnite joj donji veš i penetrirajte duboku u nju. Povucite je jače za kosu, ugrizite za bradavicu ili vrat, napravite šljivu bar jednom da stavi oko vrata maramu koju je kupila kad ste bili u Rimu, pre tri godine, a još nijednom nije stavila jer, eto, nije bilo zgodne prilike. E, sad je ima!

Više bih volela da uzme ono što hoće, nego da bude tako obziran prema meni , česta je ženska primedba na partnera. E, sad će da vidi svoga Boga!

Priuštite joj oral na parkingu!

Pustom. I to pre nego što uđe u auto! Naslonite je na auto. Podignite suknju, svucite gaće i prionite na posao. Pre toga proverite ima li u blizini sigurnosnih kamera!

Ili pustoj bioskopskoj sali! Ali baš pustoj. Naravno, nenadano i bez najave. Uhvatite je nepripremljenu.

Pomognite se vibratorom!

Možete da se poslužite i nekim malim vibratorom ili lopticama, dok vi obrađujete njen klitoris svojim jezikom. Taj orgazam sigurno neće tako lako i brzo zaboraviti!

Šibanje po guzi!

Naravno, kad je nevaljala. Prebacite je preko kolena, svucite donji veš i išibajte po guzi. I to baš u toku svađe, kad najmanje očekuje da do takvog iznenadnog obrta, i to u njenu korist, može da dođe. Razloga za svađu neće se sećati ni ona ni vi već posle par minuta.

Odglumite glavnu ulogu u njenoj seksi fantaziji!

Zavedite je kao vodoinstalater iz njenih mokrih snova. Policajac koji je došao da je spasi od provalnika. Vatrogasac koji je dovukao crevo da ugasi vatru koja gori. U njoj. Odigrajte sve od početka do kraja. Najpre je pozovite telefonom, pre nego što dođete kući, gde je ona već stigla.

Istražujte pogledom!

Posmatrajte je pažljivo dok ste u pozorištu ili rođendanskoj zabavi kod prijatelja. Prelazite pogledom polako svaki delić njenog tela, osmeha, trzaj kose. Pomazite je, nežno i neočekivano, dok je i ne gledate.

Uhvatite je nenadano za zadnjicu. Baš jako, stegnite, da zaječi pre svima, što od zadovoljstva, što iznenađenja. Nek se snalazi! Šta i ako odete ranije sa zabave?! Ili predstave?! Nema ničeg uzbudljivijeg od muškarca koji se očigledno divi svojoj ženi i žudi za svakim njenim delićem, tako da ne propusti ni jedan.

Dodirnite je kolenom ispod stola!

Pozovite je telefonom tek što ste se rastali!

Misliće, naravno, da ste nešto zaboravili. I jeste, da joj kažete nešto bezobrazno. Ili da je volite.

Pošaljite joj seksi SMS!

I to baš kad najmanje očekuje. Dok je na važnom sastanku, dobro, ne baš karijerno presudnom. Dok ruča sa prijateljicama. Čak, iako, bude samo pocrvenela ili se pretvarala da je mama, verujte, preskočiće dezert. Ili ga poneti kući da zajedno u njemu uživate.

Poletite visoko!

Let avionom može da potraje. Ponekad, celu noć, u zamračenoj avionskoj kabini, pod laganim ćebencetom. Dok oko vas svi dremaju i balave iskrivljenih vratova, a kabinsko osoblje lenjo proviruje iz bifea.

Oči u oči!

Gledajte je pravo u oči dok doživljava vrhunac prilikom seksualnog odnosa.
To je neverovatno intimno, seksi i uzbudljivo. I to se ne može sa bilo kim! Žena retko kome dozvoljava da vidi njeno ’orgazmičko’’ lice.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt