“Dala sam broj telefona majstoru” – Ispovesti
Ispovesti

“Dala sam broj telefona majstoru”

“Jučer je došao majstor da popravi traktor, kvar nije bio ozbiljan tako da je pristao popraviti odmah.

Pozajmio mu moj suprug radne pantalone, duks, čuzme… kad sam ugledala majstora u uniformi od mog supruga naložila sam se, nabacivala sam se majstoru dok je bio u garaži.

Prišla sam mu i zapisala broj telefona, dopisivali smo se… planiram muža da prevarim s njim.

Lože me vene na njegovim rukama,zamišljam ga kraj seve … proradila mi mašta otkako sam upoznala kućnog majstora. Planiram da sipam šećer u rezervar nešeg auta kako bih opet imala nešto više od gledanja…”

BONUS ISPOVEST:

Related Articles

DIVLJA IGRA: Došao sam do vrhunca izvadio ga i završni minut proveo njenim ustima dok je ona uzdisala

 

Andrijana i ja smo drugari iz osnovne škole. Kad sam krenuo u gimnaziju odselio sam se iz bloka i nakon toga sam je video par puta tokom srednje škole. Moja dobra drugarica iz srednje je bila na njenom osamnaestom i bukvalno sam tražio da mi prebaci njene slike je koliko me ta devojka palila to nije bilo realno.

Ali nekako su nam se putevi razišli i samo smo se jednom tokom srednje sreli jer Beograd nije grad gde poznanike srećete svaki dan. Ja sam upisao fakultet u Zagrebu a ona je ostala u Beogradu i tako je priča išla.

Ovog leta me pozove drug da idemo do Budve na mesec dana jer njegovi su renovirali dole stan i ne planiraju da ga izdaju, nas četvorica smo krajem juna otišli dole. Odma naravno cice, alkohol i ludilooo! Jednog petka uveče mislim da je bila polovina jula, izađemo u jedan klub koji smo već prozvali našim. I nakon nekih pola sata dolazi menadzer i pita nas mogu li tri devojke kod nas za sto jer nema mesta, što smo mi naravno prihvatili. Otišao je da ih pozove i odjednom vidim Andrijana je u toj ekipi i onako mi se noge preseku kao nenormalne.

Mi se tu pitamo. One poruče piće ja srećom te večeri nisam pio alkohol zbog prethodne noći, počnem tu da igram sa njom, ma imao sam osećaj da pored svih pojebanih riba da te noći mora da mi se ostvari san. Ona je na sebi imala plavu majcu i uske plave farmerke koje su neverovatno isticale njenu prelepo dupe koje ja rečima ne mogu opisati.

Počne ona da mi se trlja, ja već poludeo. Pozovem je da izađemo ispred da je pitam gde je sve ovo vreme i naravno probam da je poljubim i vodim negde da je razvalim od kurca. Ona meni prva na izlazu kaže čula sam da se ložiš na mene. Ja ne mogu da verujem, pa gde si do sad bila.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt