Tata je našao drugu ženu – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Tata je našao drugu ženu

Uglavnom, bila je prošla ponoć, nisam baš bio pijan, ali dovoljno da jedva stojim. Ekipa se povukla, a ja sam još pridržavao šank, pa je Nena rekla da će me ona usput odvesti doma, jer smo susedi, a što i nije bila laž. Uglavnom, skuhala mi je jaku kavu, čisto da dođem malo k sebi, a usput mi je isprepipala prepone i zadržala se malo na kurcu, pa sam vidio kako se smeška zadovoljno. Strpala me u auto, te smo se kratko vozili do njene, a ne do moje kuće. Pomogla mi je da uđem, a kako je moja ruka bila preko njenog ramena tako je neminovno završila na njenoj sisi. Čvrsta u onom grudnjaku, a u toj nekoj alkoholnoj maglici u mojoj glavi odlučio sam ju pojebati, mada mislim da je bilo obrnuto.

– Nena.. – rekao sam frfljajući malo jezikom – .. ti si jedna jako dobra pička..
– Ahhh.. . Damire.. – rekla je uz smešak dok mi je skidala trenerke i sa njima bokserice uživajući u pogledu na moja velika jaja i 22 centimetra kurca – .. i ti imaš ono što moju pičku može zadovoljiti.. još kako.. -nisam baš previše kontao, a nisam ni trebao jer se njena glava zaustavila u mom krilu i sad sam gledao njenu dugu rasutu kosu, a kurac mi se našao na toplom i vlažnom sa čvrstim zubima oko glavića.

Uprkos alkoholu u meni, kurac je rastao i uskoro dosegao punu veličinu, a onda se ona uspravila i skinula mi majicu, te me povela u svoju sobu. Ubrzo sam ležao na njenom ogromnom krevetu koji je bio izuzetno udoban i malo je falilo da zaspim dok se skidala, ali me odmah razbudila jer se potpuno gola bacila na mene i opet je pušenjem dizala moj kurac. Zatim se nabila svojom mesnatom pičkom na njega i počela se nabijati na njega. Nekako sam se aktivnije uključio u seks i sad sam joj uhvatio one njene sise i mesio ih zdušno, te joj stiskao bradavice i vrtio ih dok je ona samo stenjala i govorila:

To.. to.. to.. ohhh.. koja kurčina.. mmmmm.. . aaaahhh..

Oslonila se na moje noge i počela sa nabijanjem na moj kurac dok sam joj ja, malo se uspravivši, trljao klitoris. Pomalo sam došao potpuno k sebi i sad sam nekako uživao u ovom što mi se dešavalo. Nena je stenjala i stenjala dok se nabijala, a ja trljao njen klit sve brže. Uskoro se samo stresla i iz njene pičke je špricnulo sve po meni, što me malo iznenadilo, a ona se i dalje grčila sa mojim kurcem u svom šupku.

Kad se napokon umirila, sišla mi je sa kurca i onda mi počela drkati kurac svojim sisama, te sam nakon par minuta i ja svršio po njima, a ona je ostatak polizala sa mog kurca. Ostao sam još malo na krevetu, dok se ona otišla tuširati. Ustao sam i potražio svoje stvari, te se obukao i otišao.

Naredna dva dana nisam dolazio u kafić, a kad sam došao nasmešila mi se široko, pa mi donela piće i samo tiho rekla:

– Danas ti je sve plaćeno.. – pogledao sam ju upitno, a onda je rekla još tiše – Jedini si koji me natjerao da squirtam.. – te mi poljubila obraz.

Sedeo sam nekako odsutno, a poslije sam otišao kod nje i izjebao ju ponovo u pičku i šupak, te ju ostavio rasturene guzice. Mesec dana kasnije sam našao posao vani, sve prodao i otišao. Više nisam vidio Nenu, mada sam čuo da se ponovo udala, a da je sin otišao u Amsterdam i da je tamo muška kurva. Bilo mi je svejedno, jer ovaj put sam ja nju izjebao, a nije ona mene.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt