Tata je našao drugu ženu – Ispovesti
Ispovesti

Tata je našao drugu ženu

Moj tata je nakon razvoda nasao drugu zenu, nije mi smetalo. Imao je tek 40 i imao je pravo na novu sansu i kada mi je rekao da ce se maćeha preseliti kod nas bilo mi je cak i drago. Maćeha je veoma prijatna osoba a o fizickom izgledu da ne govorim.

Kada smo se preselili u novi stan otkrio sam koliko čuju se tata i maćeha i tada je pocelo i moje uzivanje gotovo svake veceri. Moja soba je bila pored njihove tako da sam ih savrseno mogao cuti. Nakon nekoliko dana sam se „navikao“ i skroz opustio.

Nakon nekoliko trenutaka vjerovatno bi i oni zaboravili da sam ja u susjednoj sobi.

BONUS ISPOVEST:

Sve je polizala sa mene… neverovatno iskustvo sa milfarom

 

U mom susedstvu živi jedna Nena, žena od 43 godine, nedavno razvedena i koliko sam čuo od nekih u lokalnom bircu, nezasitna po pitanju kurčeva. Navodno joj nije bila važna veličina, već samo to da je nešto u njenim rupama. Imala je sina, neki su govorili da je malo mentalno retardiran, ali s obzirom da je upravo završio srednju ne bi se reklo. Upoznao sam ju kad se zaposlila u kafiću u koji sam i sam zalazio. Inače sam ju znao ovako samo iz viđenja.

Ispočetka je bilo sve onako, na ‘Bok sused’ ‘Kako smo danas’ i slično, a onda je počela biti malo poduzetnija. Ispočetka nisam baš trzao na nju, jer, em sam bio zakleti neženja iako sam imao samo 37 godina, em nisam planirao nikakve veze, pa sam je nekako držao na distanci. Da se razumijemo, Nena nije bila ružna ili tako nešto.

Bila je sisata i guzata, te na svoju visinu od 177 m sasvim lepo raspoređena uz maleni trbuščić koji je davao onu potrebnu dozu seksipila. Crna kosa i zelene oči su bili ubojita kombinacija za mnoge muškarce koje je sažvakala i ostavila praznih jaja. Ja sam za sada odolevao, pogotovo kad bih došao sa nekim komadom kojeg bi vodio kod sebe na brzinsku jebačinu, a vidio sam kako Nena zainteresovano promatra.

Nije me smela, ni ona ni njeni intenzivni pogledi, jer sam izgleda bio jedini u celom kvartu koji joj je izmakao. Njena snažna strana se mogle videti kad bi joj sinak dolazio u kafić. Odmah sam skontao da malac nije malouman, već se na kilometar videlo da je mali igra za drugu ekipu, te da više voli guze i kurčeve nego pičke. Pogotovo kad bi gledao onu znojnu ekipu koja bi došla sa fudbala na pivo ili nešto žestoko, a onda dobacivali njegovoj mami vulgarne povike, te bi ju hvatali ispod uske minice koje je obavezno nosila na poslu.

Nije se protivila, naprotiv, smeškala se kao pečen zec, a kad bi joj koji mladac gurnuo ruku malo više spremno bi raširila noge i kao čekala narudžbinu uz njega dok bi on vršljao prstima po njenoj mokroj pički. Malo mi je to bilo odbojno, ali su zato ovi stariji kroneri koji su visili po stolovima u čošku kafića slinili, jer drugo ne bi ni mogli. Jednom sam ju u takvoj prilici uhvatio kako ona pohotno gleda u mene, a čak mi je i namignula. Možda bi na tome i ostalo, da jedno veče nismo malo zalomili u kafiću, pošto je naš omiljeni klub osvojio novo prvenstvo, pa smo se malo opustili.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt