Nešto čudno mi se dešavalo – Ispovesti
Ispovesti

Nešto čudno mi se dešavalo

Pre neku noć kada sam sedela za laptopom osetila sam kao da me neko dotakao po vratu. Okrenem se i nema ničega. Pomislim okk utripovala sam se. Čekala sam da me pozove drugarica iz Amerike na Skype. I tako napokon ona mene pozove i razgovaramo mi. Sedela sam tako što sam bila leđima okrenuta otvorenim vratima od sobe sa kojih se ulazi pravo u hodnik.

U jednom trenutku me drugarica pita šta rade moji i ja joj kažem da su svi izašli i da niko nije kući. Ona na to kaže da je upravo vidjela djevojku duge pave kose kako prolazi u hodniku iza mene i pita da li je to Ivona (moja sestra) . Niko u mojoj porodici nema plavu kosu ali drugarica je mislila da se moja sestra nije možda ofarbala. Pretražila sam čitavu kuću i bila je prazna. Drugarica se kune da je vidjela djevojku i ona nije tip osobe koji voli da zeza ljude i ne umije da laže. Ukočila sam se od straha.

BONUS:

Neće vas prestati zvati jer vas je napokon vidio bez šminke, ali zbog tri kriva poteza mogao bi pobjeći

1. Opsjednuti ste njime. Ako vam na poruku ne odgovori u roku pet minuta, odmah ga zovete i pitate što nije u redu. Već ga u ponedjeljak zapitkujete što želi raditi za vikend. U svemu mu povlađujete: on je taj koji odlučuje koliko često ćete se viđati i što ćete raditi kad ste zajedno. Bezpogovorno prihvaćate sve njegove prijedloge i želje, zanemarujući vlastite iz straha da vas ne ostavi. Ukratko, dopustili ste da vas mota oko malog prsta, a on to osjeća i sve je manje zainteresiran. Muškarce može impresionirati svestrana, samopouzdana žena sa širokim rasponom vlastitih interesa kojih se ni zbog koga neće odreći, a ne nesigurna klinka kojom mogu manipulirati kako se sjete. To im je dosadno i neprivlačno, pa takvu djevojku redovito ostavljaju. Naravno, uz rečenicu “nisi ti kriva, nego ja, ti si naprosto predobra za mene”. Laže, zapravo je želio reći – predosadna i neinspirativna. Nemojte zaboraviti da su u davnoj prošlosti ipak oni bili lovci. Uvijek se potrudite pomalo biti neuhvatljiva lovina.

2. Posesivni ste. Nadurili ste se kad je otišao na kavu s prijateljicom iz djetinjstva, dobili ste ospice kad ga je frend s posla nagovorio da izađu u muški provod (pa što onda ako ga je ostavila cura i osjeća se sam i očajan, to je njegov problem), a i njegova mama vam ide na živce jer “što ga ima zvati svaku večer”. U njegovom muškom društvu vjerojatno imate neki nelaskavi životinjski nadimak tipa “udav” ili “pirana”, a žensko društvo više nema jer ste uspješno rastjerali sve njegove prijateljice. Mislite da da vam dobro ide, ali jedan dan, kad kemija malo popusti, a hoće, shvatit će da više tako ne želi živjeti tj. poželjet će svoj stari život natrag. U kojem se nikome nije morao opravdavati niti bojati podići slušalicu.

3. Suviše ste kritični. Ismijavate njegov modni stil, prigovarate mu kako vozi, zgražate se nad, po vašem mišljenju, nedostatku opće kulture… dok vas jedan dan ne upita – pa dobro, u što si se ti onda zaljubila. I ne potraži neku manje kritičnu, koja nije opsjednuta modom i kvizovima znanja.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt